[156] 156 by Devil

Dzieki. Mam nadzieje że się będzie sprawować tak jak 156 :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

GT pojechała do nowego właściciela. No cóż. Plany sprzedaży czarnej nieaktualne i raczej już nie będę się nad tym zastanawiał.

Plus taki że blackline zostały i wpadną do 156 :)

Takie ostatnie foto GT

207.jpg

Ostatnia edycja:
Oprócz Blackline 2 przymierzam się też do zmiany hamulców. Coś tam się już tworzy ale kiedy ja je zamontuję nie mam pojęcia.

219.jpg

Oprócz Blackline 2 przymierzam się też do zmiany hamulców. Coś tam się już tworzy ale kiedy ja je zamontuję nie mam pojęcia.

219.jpg

Noooo coś pięknego [emoji173] Lepsze jak moje (kolor) [emoji44]

Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka

Miała być inna najlejka ale w sumie ta też jest spoko. Kolor docelowo taki miał być :)

Miała być inna najlejka ale w sumie ta też jest spoko. Kolor docelowo taki miał być :)

No i mega ;) To szykuj się na zloty i ogień ;) Łódźkie pokażę się z jak najlepszej strony ;)

Rampampam :D:D:D dojechała paczucha od Fresh Brakes. Spore te zaciski, nawet nie zdawałem sobie sprawy z tego :)

Kolor extra. Bedzie hamować i do tego wyglądać :) reszta gratów do zamówienia czyli tarcze, klocki, przewody hamulcowe w oplocie i płyn zapewne. Powiedzcie mi ile ja tego płynu będę potrzebował?

Kilka fotek zrobionych na szybko :cool:

_DSC0031.jpg_DSC0032.jpg_DSC0033.jpgPokaż załącznik 256233_DSC0036.jpg_DSC0037.jpg

Załączniki

• _DSC0035.jpg
    _DSC0035.jpg
    56 KB · Wyświetleń: 0
Ostatnia edycja:
długo takie ładne nie będą[emoji12]

Takich pasażerów to ja lubię [emoji91][emoji91][emoji91]

446.jpg

Nooo tera to ta [emoji91]

Takie brudne opony na skórę? Żeby tylko Ci ślady na zawsze nie zostały.

A no to całe szczęście bo szkoda by było.

no koło zacne ale mi już strasznie sie przejadły bl2 tak jak i te moje toory 18...po prostu co 2 alfa to ma..ale na bl2 będzie pięknie wyglądać i tak i tak i to nie ma dwóch zdań :D

no koło zacne ale mi już strasznie sie przejadły bl2 tak jak i te moje toory 18...po prostu co 2 alfa to ma..ale na bl2 będzie pięknie wyglądać i tak i tak i to nie ma dwóch zdań :D

Muszę spróbować czegoś nowego bo szprychy jeżdżą już od kilku dobrych lat najpierw w 147 a teraz tutaj. A wzór jest zacny więc na dniach może je założe i cyknę kilka fotek. Najpierw musze auto umyć[emoji23]

no ja wczoraj wlasnie mylem u mnie otworzyli fajna myjnie ktora ma normalna pianownice i cisnienie jest tez bdb i moja w koncu umyta jak nalezy :)

co do bl2 napewno ci to fajnie siadzie bo gwintem doregulujesz z opona i bedzie sztos :) tylko ja np powoli zastanawiam sie nad jakims customem zeby było cos innego tylko $$$ jest spory ale toory 18 tez moga siedziec dlugo bo klasyka ale wlasnie juz oklepana tak jak bbs rs lm rm w vw

Amortyzatory
Powrót