• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[156] 156 by chester1 ;)

chester1

Nowy
Auto
Afla Romeo Giulietta 1,6 jtdm2
Witam.
Chcialbym przedstawic swoja Alfeczke;)
156, koniec 2000 roku 1.9 cf2;)
Historia zakupu byla delikatnie nieciekawa ;)
Mianowicie pracowalem jako.kierowca autobusu turystycznego w pewnej.firmie i.padlo zleconko trasy Wlochy Polska w podwojnej obsadzie kierowcow.
Na powrocie w Bergamo stala blekitna 156 cena?750 euro.. zastanawialem sie czy dojade do domu ale chwila zastanowienia i kupiona;) nie bede rozpisywal siez akcji jakie towarzyszyly podczas zakupu , a po drodze to juz w ogole gradobicie, itp;)
Na dzien dobry wymieniony olej na valvoline durablend diesel, filtry oleje i sprzatanie(auto z wloch..)
Po 3000 padlo sprzeglo.. z doskoku w garazu wymieniony komplet valeo,
Zaraz po tym rozrzad, zawieszenie febi + gleba;)
Po czasie doposazylem ja w jasna skore momo , lampy bixenon z ringami daylight zrobiony remap komputera, zalozony mbc, wtryski od cf3 i.ukrecone 180KM , felgi 17" borbet, zamontowanie hamulcow z tarczami wentylowanymi, przerobka zegarow, panel karbon
Plany?
Malowanie dachu po gradzie, wymiana zderzaka przod po kraksie, pokrycie podsufitki czarnym materialem, wymiana maski i klapy tyl wraz z emblematami czarny grill, wymiana kierownicy na fl i obszycie jej jasna skora i co.jeszcze wpadnie do glowy;)
341.jpg
342.jpg
343.jpg
344.jpg
345.jpg
346.jpg

Zapomnialem dodac;)kompletna konserwacja podwozia
;)
Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
cudowny PR dla własnej firmy tuningowej:) teraz już na pewno każdy przyleci do Ciebie zakupić usługi:))
Gratuluje. Tyle, ze to forum fanów marki, miejsce na ogłoszenia biznesowe jest gdzie indziej. Moderator to widzi?

:) :) ale przyznaj, rozegrał to cwanie:) No jechał sobie autobusem, akurat stała, przy drodze, za pół darmo, wział i prosze, jakie cudo może zrobić ze złomu przydrożnego jtdtuning.pl :))

Kolego apropo nie byl to zlom! Lecz inna.historia zakupu a i czy widzisz gdzies napisane "przy drodze"? Moze.nie.kupilem jej poprzez tygodniowe szukanie na.oto.moto i oo jest ta jedyna za 13 tysiecy 2001 rok ideal!! heh mam.nadzieje ze zrozumiales aluzje
A po czym.stwierdzasz ze.fanem marki nie jestem? od wielu lat nie pamietam abym.jezdzil.inna marka. A to co przy niej sobie zrobilem to moje i dla mojej satysfakcji.
Pozdrawiam i troche pomysl zanim cos napiszesz.

Ostatnia edycja:
myślę, Czester:)
i dlatego wlasnie piszę... Robisz sobie tutaj zawoalowaną reklamę firmy, poprzez bajki o cudownym zakupie przydrożnej alfiny:) No i oczywiście z taniego, zaniedbanego kaczątka powstała piękna królewna:)

Daruj sobie.

I to jest twoje myslenie bo ciebie nie dociera ze czasmem mozna.ruszyc dupe dalej niz 200km i trafic calkiem niezly egzemplaz.za mala kase , jak nie patrzy sie poza obrys swoich granic to widocznie nie wie sie ze tylko tu stare roczniki sa drogie, moim zdaniem? Zal dupe sciska.
Myslenie.typowego polaka schabowy z kapusta.heh
Aa no i nie dokonca rozumiesz chyba tresc bo to ze auto bylo brudne w srodku znaczy sie ze.jest zaniedbane?:)

Ostatnia edycja:
Widać że, dużo pracy włożyłeś w to auto, oby tak dalej, niech cieszy właściciela :)

I Zal dupe sciska.
Myslenie.typowego polaka schabowy z kapusta.heh
:)

Prostackie inwektywy, jak te, cytowane wyżej, sobie daruj. Ja Ciebie nie obrażam. Wskazuję tylko na fakt, że wybrałeś cwaną formę reklamy, ukrytej pod niby-prawdziwą opowieścią normalnego faceta, który znalazł gdzieś auto, kupił za niedużą kasę, po czym zrobił z niego piekne dzieło. Pod tekstem i zdjęciami sprytnie dołaczasz nazwę firmy: wielu kliknie zobaczyć i o to chodzi.
To dość typowa metoda zamulania ludzi, w czasach kiedy od reklamy wszyscy uciekają, bo wywala się na nas na każdym kroku. Więc stosuje się takie metody, kryptoreklamowe.
Na tej samej zasadzie tworzy się w necie często fora dyskusyjne, gdzie Pani X kupuje jakis produkt, pisze jaki on fajny, dołącza pani Y, mowi, ze też taki ma. Pani Z na to, że ona słyszała, ze jest fajny...
Pani X, Y i Z to albo ta sama osoba, albo osoby z tej samej firmy.
I tak się to kręci, Czester.
Twoja nerwowa reakcja i atak na mnie tylko potwierdzają moje obserwacje.

Nie chc mi sie Ciebie komentowac, gdyz ty wiesz lepiej,bo byles, widziales,,, brak slow:)

gdzie jest niby ta reklama? bo ja nic nie widze? widza auto w które włożono mase pracy.
Z tym, ze wloskie auta są zaniedbane to bym nie przesadzała, bo urodziłam sie tam i w życiu nie widziałam wielce zaniedbanego auta w srodku. brudasów można znalezc w każdym kraju. A u mnie w rodzinie wszystkie alfy były jak igiełki ;)

Swoja drogą dobrze, ze zmieniłes felgi :D bo te telefony psują wygląd całego auta.

Byl podpis ale.usunalem, zamiescilem.go czysto przypadkowo , bo tak podpisuje wszystkie maile. Szczerze nawet nie zwrocilem.na.to.uwagi ale "koledzy" dotkliwie mnie.o tym poinformowali;)

Nie usunałeś go przypadkowo, tylko dlatego, ze opisalem ci, na czym polegał twoj pomysł reklamy firmy. Nie jest to eleganckie wkręcac w bajki kolegow z forum.
Chamskie maile i grożby, jakie wysyłasz mi na priv przekazałem adminom.
Nie powinieneś w ogóle być na tym forum.

Nie no gosc jest poprostu zabawny, i.na doddatrk.potrafi czytac w.myslach;) zaloz.sobie konto na jakims forum wrozbitow;) a.i napisanie komus.co sie.o nim mysli jest grozba;)moze sprawe mi zaloz,,, zenada

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót