Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Na moje oko będzie to jednak 270 Ohm
Jakie masz napięcie na aku po tym spadku 0,2 V?
Sprawdzałeś przy aku jaki jest pobór prądu instalacji ?
Może wszystko jest ok a np aku jest już leciwe.... ?
Bardzo mnie ciekawi jak stop jest na tym zabezpieczeniu w którym jest prąd a działa po kluczyku.
Moja instrukcja mówi że od stopu jest jeden osobny bezpiecznik.Ale jak kolega SG0240 sprawdzał że po wyjęciu bezpiecznika stop nie działa to widocznie tak jest.Nie mam pojącia jak to dziwacznie możliwe.Może ktoś podeśle schemat.
Co do wyjadania prądu Kolego SG0240 przy wyłączonym alarmie powinno być 0,0A więc coś podjada.
200mA to już problem. Dużo za dużo.... Wcale się nie dziwie że po dłuższym postoju jest problem z odpaleniem
Centralny masz dokładany ?
0,0A, nawet przy wyłączonym alarmie, jest nieosiągalne, bo cały czas działa elektronika podtrzymująca chociażby tzw. przebieg dobowy licznika, czy zegar w konsoli środkowej. Zwykle pobór na postoju wynosi ok. 15 mA.
- - - Updated - - -
Napisałem 0,0 bo sprawdzałem kiedyś w mojej 156 i było 0,02.
troche nerwow mnie to kosztowalo wiec moze komus sie przyda http://www.forum.alfaholicy.org/forum_ogolne_o_alfa_romeo/67159-zwara_alfa_romeo_156_a.html