Na pewno w fotelach bez grzania jest magnezowy szkielet, a z grzaniem pewnie też. Jak wykręcisz fotel, to go widać. Dzięki temu fotele były chyba o 7 kg lżejsze na sztuce. To taka namiastka sportu w naszych Bellach
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
A tam od razu namiastka, ja uważam że w Alfach jest bardzo dużo takich smaczków, i za to chyba je kochamyNa pewno w fotelach bez grzania jest magnezowy szkielet, a z grzaniem pewnie też. Jak wykręcisz fotel, to go widać. Dzięki temu fotele były chyba o 7 kg lżejsze na sztuce. To taka namiastka sportu w naszych Bellach![]()
Też mam MOMO i przyciski są. Inna sprawa czy działają...Coś nie mogę znaleźć tego przycisku, więc pewnie go nie ma. Gdzieś na forum przeczytałem że fotele ze skórą MOMO często nie miały grzania, ale w zamian był magnezowy szkielet. Ciekawe ile w tym prawdy![]()

Temat chwilę nie aktualizowany więc trzeba trochę nadrobić.
Pewnie, tylko daj znać z dzień wcześniej bo nie zawsze jeżdżę do pracy samochodemŚliczna czarnulajak będę w Krakowie, a bywam często to może byśmy się umowili na mini spota
pozdro!
Tak oryginalne, ale na zdjęciach chyba świeżo po myjce była i może tak wyglądaćŁadnie wygląda! Co to za reflektory? Ori?
Pozdrawiam!
Sprawdzę wieczorem bo nie pamiętam dokładnie nazwy. Prawdopodobnie jakieś repliki ale są dość lekkie, ok 10 kg w rozmiarze 17.Co to za felgi masz? Szukam właśnie czegoś takiego...
Jak najbardziej pozytywne, odczuwalnie mniej rzuca tylną osią, wcześniej przy szybkich i ciasnych zakrętach strasznie gięło ten tył na boki i potrafiło uślizgnąć nawet na suchym. Po zmianie zdecydowanie lepiej. Stab był wraz z gumami w dobrym stanie wiec tak założyłem ale zawsze można tamte wydłubać i założyć poliuretany.Jak wrażenia po założeniu tego staba? Gdzie dorwałeś gumy?
O ile sie nie mylę to gumy występują w komplecie ze stabem, producent nie przewidział wymianywięc chyba jednak PU
Wysłane z mojego MX4 przy użyciu Tapatalka