• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

155 Q4 na allegro

:DA to nie Królikowski sprzedaje ten aktor:confused: Kiedyś się chwalił w TV że śmiga Q4

hmm. Zawsze byłem przekonany, że produkowano Q4 tylko w 1992 i 1993. Na włoskich stronach często się pojawiają Q4 z roku 1994, ale tam jest zaznaczone, ze to rok rejestracji, a nie produkcji.
I oczywiście jest zmieniony ramka na chromowaną/srebrną zamiast oryginalnej w kolorze nadwozia. Nie mniej jednak gdybym miał 20k zł? (cena minimalna?) to już bym jechał kupować :)

Śliczna Lancia i pewnie byłyby to lepiej zainwestowane pieniądze, ale Q4 to moje marzenie. Taki zwykły niepozorny samochód, a jednak nie ma w nim nic zwykłego. I tylko 2701 egz.

Q4 pewnie ze fajna. Co do mojego gustu, jak dla mnie ten kolor dyskwalifikuje ten egzemplarz. Nastepnie zdjecia do ogloszenia - slabiutkie, tak samo jak i opis. A cena od 15 tys i minimalna tez ustawiona. Trzeba by to auto porzadnie przetrzepac. Po fotce wnetrza wyglada to obiecujaco. Ciekawe czy ktos obejrzy i zda relacje :)

Z częściami do takiej Lancii jest trudniej niż do Alfy Q4 gdyż w Alfie silnik jest niemal taki sam jak w Lancii 2.0 16 tylko bez turba bądź taki sam jak w fiacie coupe 2.0 16v turbo.
Części silnika są te same, jedynie różni się troszkę osprzęt pod maską i inaczej poprowadzone kabelki oraz inne gadżety.
Osobiście wybrałbym tylko Alfę mając taką gotówkę bo jazda autem osobowym ze stałym napędem 4WD to rewelacja.

Amortyzatory
Powrót