Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Tylko bardziej chodziło mi o to czy się bać ? A może świeci coś ważnego a ja tego nie widzę . Nowy panel w planach
No jak masz zwalony czujnik poziomu oleju to lampka na czek panelu będzie świecicważne żeby na zegarach żadne kontrolki się nie świeciły,mi np.kontrolki na zegarach wszystkie gasną a na panelu świeci się stan oleju
U mnie przed liftem V6 manetki mają podświetlenie a poliftowa V6 nie maPanowie a czy manetki kierunków i wycieraczek nie powinny być podświetlone? Bo u mnie się nie świecą a wydaje mi się , że powinny . Jak to u was wygląda?
U mnie przed liftem V6 manetki mają podświetlenie a poliftowa V6 nie ma
do tego nie zaglądałem ale w schemacie pewnie jest to rozrysowanea nie wiesz gdzie jest do tego jakis bezpiecznik? Albo przynajmniej gdzie szukac usterki ?
a nie wiesz gdzie jest do tego jakis bezpiecznik? Albo przynajmniej gdzie szukac usterki ?
Pewnie tak jak piszesz bo bezpiecznik obejmuje całe podświetlenie i jak by się spalił nie było by podswietlenia wskazników na szafieTrzeba rozebrać manetkę Diody się pewnie spaliły.
Wydaje mi się , że świeciły i to ładnie . Tylko kurcze nie pamiętam czy w tej czy w poprzedniej właśnie przedliftowej.Trzeba rozebrać manetkęDiody się pewnie spaliły.
Z tego co pisze Andrzej u niego w polifcie nie ma podświetlenia,więc u Ciebie też go po prostu może nie być.
Gdzie to szukać ? Masz jakiś pomysł ?u mnie polift w wersji super - manetki podświetlane.
Diody się raczej nie palą wiec problem może być z zasilaniem