155 czy 156

• Autor wątku Autor wątku karol163kmV6
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

karol163kmV6

Guest
Witam wszystkich!!!!! Wczoraj oglądałem śliczną 156 2.5V6 24V 190KM.Mam zamiar kupić AF.Do nieszczęsliwego wypadku pomykałem 155 2.5V6 163KM.I teraz stoje przed naprawde trudnom decyzią 155 czy 156.155-tke znam i wiem że jeśli da sie jej troche serca i odpowiednio zadba to jest naprawde niesamowitym ałtkiem.Dlatego zwracam się z prozbą do wszystkich szczęśliwych posiadaczy 156-tek czy z tym modelem jest tak samo? i jak go oceniacie pod wzglendem awaryjności i wogule?

Bierz 156... Jesli będziesz dbał odpowiednio o auto nic większego nie powinno sie z nim dziać. pzdr

Jestem przekonany ze 156 jest o niebo lepsza od 155 z calym szacunkiem do bylej milosci Radka :mrgreen: Autko stylistycznie nowsze i do dnia dzisiejszego szokuje stylistyka innych kierowcow badz pasazerow ktorzy maja zamiar wsiasc do 156 stki z tylu :mrgreen:

Alfa Romeo 156 siła Pasji:-)

Był szokujacy do pewnego czasu , teraz auto opatrzone i często spotykane na ulicach , żadna rewelka ale wybór należy do kupującego

panowie jednak po dłuszej chwili namysłu ztwierdziłem ze 156 sa ladne maja wiecej mocy,szokuja i wogule sa sliczne ale jednak nie maja tego wyjatkoweg czegos co maja moim zdaniem 155. a wiec bedzie 155 a reszta kaski pujdzie w kosmetuyke i ewntualne naprawy.dziekuje serdecznie wszystkim za pomoc w podjeciu słusznej decyzi.Pozdrawiam

Karolu mozesz jeszcze zmienic zdanie,zastanow sie ... jeszcze raz!!! :-) pozdrawiam

karol163kmV6 napisał:
panowie jednak po dłuszej chwili namysłu ztwierdziłem ze 156 sa ladne maja wiecej mocy,szokuja i wogule sa sliczne ale jednak nie maja tego wyjatkoweg czegos co maja moim zdaniem 155. a wiec bedzie 155 a reszta kaski pujdzie w kosmetuyke i ewntualne naprawy.dziekuje serdecznie wszystkim za pomoc w podjeciu słusznej decyzi.Pozdrawiam

dobry wybor, 155 to unikat i lubi wzbudzac zainteresowanie :twisted:

a moze zbuduj 155 2,5 24v 8)

To jest jakies rozwjazanie pienkno 155 i osiagi 2.5V6 24V.wiecie ile moze to kosztowac?

155 V6 może przyspieszać lepiej od 24V bez większego problemu

według tego co wiem 156V624V ma 7 z groszami a 155V6 8 i 24V ma 190KM no to jest spora roznica w samych kucykach

23KM to jest duża różnica? Różnica to jest w cenie

w sumie to masz racje placic 2x wiecej za 23KM raczej bez sensu.W przyszlym tygodniu mam zamiar ruszyc na berlin po alfiątko

Amortyzatory
Powrót