S
siwy144
Guest
Ma ktoś z Was może zamontowane CB w 155 ? Bo kurde nie mam pomysłu gdzie je umieścic by mi nie przeszkadzało. W 33 problemu nie było 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
nie wchodzirekwir napisał:dla niepalących czy ktoś próbował w miejsce popielniczki może lub pod radiem bo tak z boku to trochę nie za bardzo jak dla mnie
a pomyslales jak bedziesz skrecal "szumy",jak zrobisz glosniej,jak przelaczysz kanal?rekwir napisał:a myślałeś żeby CB zamontować w schowku widać nie będzie tylko sama gruszkę gdzieś przyczepisz lub ekstremum wyloty powietrza
Masz takie radia co możesz grucha wszystko zrobić. Są też takie co tylko kanały i coś tam jeszcze. Te co grucha ma wszystko to nie ma problemu znów z zamontowaniem bo tylko ona jest ...lesio146 napisał:a pomyslales jak bedziesz skrecal "szumy",jak zrobisz glosniej,jak przelaczysz kanal?rekwir napisał:a myślałeś żeby CB zamontować w schowku widać nie będzie tylko sama gruszkę gdzieś przyczepisz lub ekstremum wyloty powietrza
Fajny ten sprzęt , masz taki ?siwy144 napisał:Masz takie radia co możesz grucha wszystko zrobić. Są też takie co tylko kanały i coś tam jeszcze. Te co grucha ma wszystko to nie ma problemu znów z zamontowaniem bo tylko ona jest ...
http://www.allegro.pl/ite...a_75_wx_st.html