155 2.0 TS 16V

• Autor wątku Autor wątku Mdx
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

Mdx

Nowy
Auto
Volvo V60 D4 2015r.
Alfa Romeo 155 2.0 TS 16V
Rocznik 1997
Przebieg 96 tyś. Km
Wersja super

Jestem jej drugim właścicielem. Pierwszym był salon Alfy Romeo w Luksemburgu. Nie wiem jaka była jej rola w tym salonie przez prawie 11 lat ale chyba była traktowana dobrze. Stan jest rewelacyjny! Bezwypadkowa, garażowana, przebieg oryginalny, siedzenia twarde nie wybite, w zawieszeniu nic nie stuka nic nie puka, a silnik chodzi bosko!

Na wyposażeniu są elektryczne przednie szyby, el. Lusterka, klimatyzacja
Cieszy mnie fakt, że nie ma ABS! Moja starsza 155 jest wyposażona w ten system i parę razy podczas próby zatrzymania sie na nierównościach było bardzo gorąco!

To ta dzięki której mam strasznego JOKERA :D

Świetna,ale tak piękne "alfowskie" oznaczenia na klapie bym zostawił. W szególnośći 155 i Super.

GRATULACJE! Jest idealna.

Pozdr. Tiga :wink:

a ja akurat taką fajną lotke oryginał ze sporta mam w Twoim kolorze na sprzedaz :mrgreen:

no to się cieszę że jeszcze ją masz! 8) Byłbym nią zainteresowany tylko musiałbyś coś z ceny spuścić bo z tego co pamiętam to sporo za nią chciałeś :roll:

Prześlij proszę zdjęcia na madmax18@wp.pl

Alfista napisał:
odlicz lakiernika wiec cena naprawde przyzwoita w Twoim przypadku :twisted:

tak to jest plus :) ale chyba nie będziesz sprzedawał koledze z forum w takiej cenie jaką chciałeś od obcych na allegro :wink:

Pozdrawiam

Alfista napisał:
dla bylych wlascicieli tempr zawsze mam mietke serce :mrgreen:

Szacunek :!:

Fuck! Nie mogę się zdecydować :((( Obejrzałem już kilkadziesiąt fotek 155 z taką lotką! Na zdjęciach wygląda bardzo ładnie, a i tak mam problem z decyzją! Muszę sie przespać z tym tematem :roll:

Mam jeszcze pytanie w jaki sposób sie ją montuje? trzeba wiercić dziury ? Ile może kosztować profesjonalne założenie? nie chciałbym żeby po jakimś czasie rudy tam wyskoczył :>>>

to chyba zalezy jaki kolor jest ale do niebieskiego bez zadnych ściem fajnie ta lotka :P

trzeba wiercic ale ona jest taka mocna ze samochod mozesz za nią zaczepić, do dzis nie wiem co to za tworzywo jest...

18298d803b4b1a6c.jpg

rzeczywiscie stan rewelacja.troche dlugo stala w gnieznie,o malo jej nie kupilem.jedyne co dostrzeglem to troszke rdzy w miejscu mocowania lewego lusterka.a i z tego co wiem nie byl zmieniany rozrzad.a amortyzator z tylu tylko prawy.napewno bedziesz sie cieszyl z tego auta.pozdrawiam

lesio146 napisał:
troche dlugo stala w gnieznie,o malo jej nie kupilem

zgadza sie! Do Polski sprowadził ją gość z Gniezna. Pamiętasz może za ile była tam do sprzedania ?

O amortyzatorze to nie wiedziałem :shock: Dziwi mnie to bo zawsze wymienia sie oba :evil:

A co do rozrządu to planuję wymianę w pierwszej połowie marca bo był wymieniany przy 60 tyś km

Dzięki za info :!:

Pozdrawiam

pamietam,jesdna z cen bo gosciu co chwile zmienial :wink: 8,9 tys.jak byla sprowadzona miala cos okolo 86 czy 87 tys.km.te pare km ktore przybyly to gosciu ktory sprowadzil nakrecil(auto mialo do stycznie ubezpieczenie i rejestracje luxemburga).amortyzator jak pisalem.ogladalem auto na kanale.reszta jest 100%idealna.pozrawiam

Cóż za NIEFART :evil: Wczoraj przy zjeździe z obwodnicy potrąciłem psa :cry:

Wydarzyło sie to bardzo szybko! Pies wyglądem przypominający dużego wilka z dużą szybkością wtargnął na jezdnie. Niestety nie udało sie go ominąć, zabrakło tylko parę centymetrów :evil: Dostał prawym rogiem zderzaka po czym uderzył w drzwi :(

Tak wygląda teraz moja piękna :cry: :cry:

ałć :/ ja miesiąc temu też potrąciłem na osiedlu psa, ale skubany dał rade zwiać. sądzac po fotkach ten twój chyba nie dał rady ;//

Amortyzatory
Powrót