• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

147 TI' 08 Rosso

Auto
147 TI '08r
Przedstawiam AR 147 Ti
Rok 2008
Pakiet Ti (wstawione zwykłe sprężyny-mojej lubej autko;) )
silnik 1.6 ts 105 km
auto pochodzi z austrii,

Do zrobienia:
przyciemnienie tylnej szyby,
poprawka zderzaka,
wydech dual?,
Pewnie znajdzie się jeszcze kilkarzeczy;p:cool:

Zdjęcie0140.jpg
Zdjęcie0142.jpgZdjęcie0144.jpgZdjęcie0145.jpg

Ostatnia edycja:
Fajna sztuka :o Więcej zdjęć poproszę, szczególnie środka. No i opis jakiś dorzuć co byśmy więcej o niej wiedzieli :)

najszybsza wersja to cofnąć(da się?)tłumik i dospawac rure do koncowki z boku i pociągnąć na 2 strone plus 2 takie same końcówki... ale to troche takie hmm... słabe... a Ty?

Swietna Bella w najszybszym mozliwym kolorze! ;)
Szkoda troche, ze silnik nie jest mocniejszy ale nadrabia wygladem ;)

Wydaje mi się ,że co kraj to inne opcje pakietów.Bo cała reszta z papierami wlacznie z vinem jest ze to TI ,wlaczajac ciemna podsufite itp.

Ma ktoś takie fotele- szachownica?

Pozdro

Dla mnie, to te fotele wyglądają jak te z mojej (i pewnie większości) 156. Tylko wzór tapicerki inny.

Na allegro, są wersje z takimi fotelami i z typowymi z TI. Wyczytałem na necie jedynie ze TI były tylko 3d, ale z drugiej strony są ogłoszenia z 5d. Drążek od biegów sam zmieniałeś?
Jeśli po Vin masz Ti, to olej domysły. Widocznie Ti, zamykało sie w obniżonym zawieszeniu. ładnych felgach, lotce, a reszta to już była indywidualna sprawa kupującego w salonie. SZEROKOSCI!!

Vin sprawdzałem nawetu Ciebie w mieście w aso pludniowy wschód miasta, ale oni sami nie potrafili mi odpowiedziec na moje pytania typu 3d/5d podsufitki, siedzenia, wyciagneli tylko info z pc.Co do gałki to już taka była, sa male ślady zużycia więc może właściciel w austri zmienił, nie jest to jakaś z jakiejś brery albo coś??
Dzięki i wzajemnie.

Gała z osłoną chromowaną lewarka jest z GT. Możesz zrobić fotkę ze zdjętym mieszkiem lewarka zmiany biegów?

Chwilowo auto u lakiernika, wraz z felami, zrobie foty calosci i lewarka zapewne w przyszły weekend dopiero;))

Amortyzatory
Powrót