Stary89
Nowy
- Auto
- 147 1.9JTD 16V
Witam,
Na początku powiem, że nie przewidywałem zakupu alfy, rozglądałem sie raczej za honda civic, czy hyundaicem coupe. Wcześniej jeździłem BMW e34 i Fordem Fiesta Mk7, czyli był niemiec, amerykanin, wiec tym razem padło na włoszke
Autko jest z 2002r, na liczniku 143tys km, silnik dieslowski 1,9 16V
co do wyposażenia to nadal nie mam pojęcia co jest w standardzie,a co dodatkowe, wiec to uzupełnie pozniej 
Bella zostałą sprowadzona z Niemiec jako uszkodzona, aktualnie nadal trwa doprowadzanie jej do odpowiedniego stanu, myśle na październik bedzie juz gotowa
Dodam jeszcze, ze zadnego wieś tuningu, czip tuningu, czy innych czarów marów nie przewiduje, autko ma jeździć prosto, dawać radość z jazdy i nie psuć sie za bardzo 
Na początku powiem, że nie przewidywałem zakupu alfy, rozglądałem sie raczej za honda civic, czy hyundaicem coupe. Wcześniej jeździłem BMW e34 i Fordem Fiesta Mk7, czyli był niemiec, amerykanin, wiec tym razem padło na włoszke
Autko jest z 2002r, na liczniku 143tys km, silnik dieslowski 1,9 16V
Bella zostałą sprowadzona z Niemiec jako uszkodzona, aktualnie nadal trwa doprowadzanie jej do odpowiedniego stanu, myśle na październik bedzie juz gotowa