FilipoInzhagi
Użytkownik
No Panie...Propsy!
Wisienką na torcie byłby jeszcze hebel z przodu...ale i tak bez tego pozamiatałeś na forum.
Wisienką na torcie byłby jeszcze hebel z przodu...ale i tak bez tego pozamiatałeś na forum.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Tak powinna wyglądać 147FL. Świetnie wyszło.
No Panie...Propsy!
mimo ze nie jestem tego typu felg akurat w tym przypadku wyszło całkiem niezle, tylko te hamulce tak troszke slabo bo małe, na poczatek chociaz 276 na tył a przod to wiadomo brembo
Gratulacje, super to wyszło. Grafitowe felgi i żółte zaciski to klasyka.
o kurczę, grubo poleciałeś z felgą, ale masz gust. Przy tym obniżeniu i z tą felgą ta "7" wygląda jak z innej galaktyki.
Powiedz jak się jeździ?
Pozdrawiam.
Rafał
[MENTION=47116]konrad53[/MENTION] a wczoraj miałem pisać tutaj kiedy się pochwalisz nowym kołem, bo widziałem na instagramie zapowiedź. Zrobił się kot z niej. Zapraszam częściej na jazdę przed moim domem![]()
Haha pozdrowieDzięki! Cieszę się, że się podoba![]()
Haha tak myślałem, że będziesz wiedział, pozdrów Nataliędzięki! Teraz to już chyba jestem zmuszony jeździć koło Was...
![]()
Zrobienie tego auta zajęło mi 5 lat ale chyba było warto..
Było warto [emoji3]
Nie zchodź niżej, bo auto zacznie wyglądać groteskowo, jak koła zaczną chować się w nadkola.
Wysłane z mojego motorola one vision przy użyciu Tapatalka
Dobry gust do modyfikacjiFelgi siadły genialnie! Osobiście z tyłu wyrzuciłbym wycieraczkę i emblemat 147 tył się zmieni zupełnie i może ciemne kierunkowskazy tak to jedna z najładniejszych 147 w Polsce Gratuluje!
Jest ogien
Wysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka