• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[146] nalepka alfaholicy.net

Status
Ten wątek został zamknięty.

frynas

Nowy
Auto
FIAT CROMA 1.9 16v 150KM
[146] nalepka alfaholicy.org

Witam....jezdze piekna czarna 146 chcialbym umiescic na tylnej szybie na całej szerokości tuż pod światłem stopu napis czcionką alfa romeo adres alfaholicy.org
co o tym sadzicie???? napis miałby być biały i ładnie komponować sie z czarnym metalikiem...
czy ktoś cos podobnego robił albo widział...proszę o opinie i zamieszczanie zdjęć...pozdrawiam

Mi pomysł bardzo sie podoba, sam myślałem o podobnej, z tą różnicą że widziałem kiedys na pomorzu 145 która miała naklejkę na przedniej szybie, w dolnej części, tak jakby za wycieraczkami. Był to również jakiś adres internetowy niestety nie pamiętam.

Wyglądało to całkiem ciekawie.

Ale jak dla mnie to w kolorze szarym, do ciemnego grafitu nadwozia :wink:

:D pzdr :D

Tez myslalem nad takim napisem.
Jelsi pojawilaby sie jakas wizualizacja, propozycja takowej lepki stworzenia to byc moze bym byl chetny :>>

myślałem nad prostym napisem z adresem alfaholicy.org...ale napisany czcionką alfa romeo....taką jak napis u góry strony ....jest bardzo fajny i mi się podoba....na całej szerokości tylnej szyby....ale nie za duży tak wielkości jak pasek sciemniony na przedniej szybie w niektórych autach jest(taki zielony przeciwsłoneczny)

osobiscie poipieram pomysł co do naklejki tylko ze zaproponowalbym przednia szybe obszar dolny pod wyczieraczkami pozdrawiam jak co jestem chętny

jeszcze jedno co do wzoru to dobry pomysł tylko żeby byly tylko kontury, powaga naprawde to zajebiscie wychodzi, więc trzeba działać :P

dokladnie jest juz temat naklejki na 2 boczne i tylna
wy chcecie ztego co piszecie na przdnia z konturami na dol
napiscie moze zrobi i beda chetni

Status
Ten wątek został zamknięty.
Amortyzatory
Powrót