as
Nowy
J@rek napisał:mnie w 'warstacie' gdzie rżną jak cholera, ze komplet 500.
Będe musiał Ci dać namiar na warsztat w moim mieście - zadzwinisz i zapytasz - tyle, że gdybyś się zdecydował, musiałbyś tłuc się z 50 km w jedną stronę ;//
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
J@rek napisał:mnie w 'warstacie' gdzie rżną jak cholera, ze komplet 500.
Oryginałw ASO 1700. PO rabatach moge mieć za 1200.. :evil:as napisał:Poszukaj jakiegoś seryjnego wydechu i zamontuj albo oryginał
Nie pytałem bezpośrednio w ASO tylko człowieka, który sprzedaje oryginalne części. Takie jak z ASO ale nie w ich cenach..as napisał:Odpuść sobie to ASO
Czyli od katalizatora do końcaas napisał:Nie wiem co masz na myśli mówiac tłumik kompletny
Jak powiedziałem, tak też zrobiłem.rigobert napisał:Chyba wejdę w tego Bosala.
Tłumik 410pln. Robota aż 130, ale się na to zgodziłem, bo mechanik specjalnie dla mnie w sobote otworzył swój warsztat.as napisał:Pochwal się rigobert ile Cię kosztowała ta "odrobina luxusu"
Nie :!:as napisał:rozumiem, że mówimy o dwóch ostatnich elementach na rysunku, który zamieściłeś - to podobno jest komplet
rigobert napisał:Tłumik 410pln. Robota aż 130, ale się na to zgodziłem, bo mechanik specjalnie dla mnie w sobote otworzył swój warsztat.as napisał:Pochwal się rigobert ile Cię kosztowała ta "odrobina luxusu"
Nie :!:as napisał:rozumiem, że mówimy o dwóch ostatnich elementach na rysunku, który zamieściłeś - to podobno jest komplet
Komplet to jest cały element przedstawiony na rysunku. Trzy tłumiki.
kaes jaki koszt kompletnego wydechu?
Szperałem na ebay'u zachodnich sąsiadow- przeciętny koszt układu Imasaf'a do TS-a to jakieś 900 zł + ewentualna przesyłka.
![]()
Kolego Kaes - ile Cię kosztował ten komplet? Rozumiem, że to tłumik końcowy+środkowy? Pytam ponieważ sam się zbieram do wymiany tłumików w swoim bolidzie od jakiegoś czasu? Jak już bedziesz po wymianie daj koniecznie znać czy jesteś zadowolony z zakupu i czy poleciłbyś innym tego producenta.