J
J@rek
Guest
Nie jest zbyt wielka różnica między nimi.
Przynajmniej w cenie.
Ale to dobrze.
Przynajmniej w cenie.
Ale to dobrze.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
166 czy 146??? bo to jest wielka różnicaJ@rek napisał:Nie jest zbyt wielka różnica między nimi.
Przynajmniej w cenie.
Ale to dobrze.
Z przyjemnością Ci to wyjaśnię. Otóż przeważająca większość 166 z Otomoto to zaniedbane autka, w które trzeba dużo serca i pieniędzy włożyć. A jak któraś jest w bdb stanie (a tylko taką warto kupić) to nie kosztuje mało.J@rek napisał:166, właśnie popatrzyłem na allegro(otomoto).
Zastanawia mnie tak mała różnica w cenie.
Z silnikiem w Alfie jet tak ze jak masz wymienic cos wg instrukcji po 10 tys km to po 10 tys km masz to wymienic, a nie po 15, 20 czy w ogole jaks ie przypomni :!: To nie sa auta niemieckie ktore beda jezdzic na byle czym :wink:J@rek napisał:I co jest z tymi silnikami nie tak?
Milano_155 napisał:Z silnikiem w Alfie jet tak ze jak masz wymienic cos wg instrukcji po 10 tys km to po 10 tys km masz to wymienic, a nie po 15, 20 czy w ogole jaks ie przypomni :!: To nie sa auta niemieckie ktore beda jezdzic na byle czym :wink:J@rek napisał:I co jest z tymi silnikami nie tak?
J@rek napisał:(...)
Coś jeszcze?
Nadal nie bardzo wiem, co może się dziać w tych silnikach.
W opowiadania o olejach nie wierzę.
Większość oferty w necie to import z rajchu.
Sugerujesz, że ludzie w rajchu, mający 166 olewają instrukcje i leją Mixol?
A może te silniki padają po 100000 czy 200000 i już?
(...)