1 Marca Spocik

• Autor wątku Autor wątku KUBAS
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
no no, i bez usterek mi tym razem panowie. wymówek że 2ka nie wchodzi czy dojazdówka zamiast koła nie przyjmuje :mrgreen:

hurra! będize V6 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

też postaram się stawić :) tylko że pewnie nie zdążę przed 14.00 do MediaMarkt więc będę jechać od razu na parking

no moja v6 stała 5 miesięcy w warsztacie więc jest wypoczęta tylko nie wiem czy nie za bardzo :)

bobryt napisał:
o no, i bez usterek mi tym razem panowie. wymówek że 2ka nie wchodzi
do mnie bijesz?? wiesz dobrze ze mi wchodzi ale na wolnych obrotach bo synchronizator padl i jeszcze go nie zrobilem to droga impreza jest ;/ ale jak zrobie to CI v-power nie pomoze...
w koncu pikero bedziesz :D

no mam nadzieje że bede troche tylko żałuje że moja bella będzie lekko podupadła ale co tam za miesiąc czy za dwa już w pełnej okazałości ...

Ee tam nie wazne, wazne ze zasczycisz nas swoja obecnoscia !! tyle spotow CIE ominelo :( ! odliczamy dni do 1 marca !! mam nadzieje ze frekwencja dopisze !

pikero kolega z alfaclub też sie zadeklarował że wpadnie 146 która tez jest w podobnym stanie....
nio i wkoncu kolega Rosik się pojawi hehe :D

Nio coraz wiecej nas widze.... :mrgreen:

bobryt napisał:
dojazdówka zamiast koła nie przyjmuje

Hehehhe, nieźle się uśmiałem, koło zrobione - ba nawet kąpaki nowe załozyłem hihih.
Tez tam zawitam, nie na długo ale zawsze :mrgreen: .
Z tego co widze to frakwencja całkiem sympatyczna się zapowiada...nice :D

kurde bardzo żałuje że tyle mnie ominęło wcześniej ale to nie z mojej winy w końcu bagicz kto wymyślił :twisted: :twisted: hehehe od teraz Pikero- obecność obowiązkowa hehehe

ile kilometrów ?? hmm trudno powiedziec ale cos koło 15 z centrum powinno byc.... może z 20 :roll:

Życze udanego spotu. Niestety nie będe w stanie dotrzeć. Auto w tym czasie bedzie u mechanika a ja za granica :( . Kolejny spot mnie omija :oops:

ej, głupie pytanie:
gdzie ten chociwiel?

na mapie mam go między stargardem a drawskiem pom. ale po rozmowie z Kubasem już zwątpiłem :mrgreen:

no w końcu wiem gdzie jechać :)

szkoda że pogoda ma być do bani ;// +7st. deszcz + śnieg ;// ;// ;//

Pomimo lekkiego chłodu atmosfera będzie gorąca... :D bo jakże mogłoby być inaczej... :D :D :twisted:

ależ oczywiście ...
a jak robimy z grillem każdy bierze coś z domu na ruszt czy robimy zrzute pod sklepem stajemy i kupujemy, czy tez może ognicho ja grilla mogę wziąść ....

deszcz + snieg = lekko slizgo bedzie ;D ale i tak bedzie goraco ;) proponuje ze kazdy cos dla siebie juz niech kupi zeby nie tracic czasu na stawanie przy sklepach...herbata w termosie musi byc , aparaty obowiazkowo troche autek bedzie !!

deszcze sniegi a ja mam reczny slaby i opony letnie ..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: damy rade

Amortyzatory
Powrót