[159] 1.9 JTDm 16V- Dziara

Ładniutka jest. Czarne felgi mają swój urok. Sam oklejałeś dach bo tez się zastanawiam nad tym u siebie.

Ładniutka jest. Czarne felgi mają swój urok. Sam oklejałeś dach bo tez się zastanawiam nad tym u siebie.

Oklejalem w firmie ktora sie tylko tym zajmuje :) Wolalem nie ryzykowac sam ...

- - - Updated - - -

Bajka :) Napisz coś o tym remoncie.

Szczerze to staram sie o nim jak najszybciej zapomniec hehe :) Cena calosci wyszla ok 20tys zl :D Takze moja kieszen to odczula... Zaraz pewnie znajda sie osoby ktore napisza ze moglem sprzedac i dolozyc kase to mialbym cos lepszego ale teraz przynajmniej wiem co mam :D Gorzej bedzie jak bede chcial ja sprzedac bo nigdy to mi sie nie zwroci ale jak narazie staram sie o tym nie myslec ...

20tyś to nie mało, ale ja uważam tak jak Ty :) Wiesz co masz i wiesz czym jeździsz ;)

Szczerze to staram sie o nim jak najszybciej zapomniec hehe Cena calosci wyszla ok 20tys zl Takze moja kieszen to odczula... Zaraz pewnie znajda sie osoby ktore napisza ze moglem sprzedac i dolozyc kase to mialbym cos lepszego ale teraz przynajmniej wiem co mam Gorzej bedzie jak bede chcial ja sprzedac bo nigdy to mi sie nie zwroci ale jak narazie staram sie o tym nie myslec ...

No to po takim wydatku to chyba dlugo nią bedziesz jezdzić :D Piękna, oby juz to co najgorsze miała za sobą.

Też uważam ze czarne felgi ładnie sie komponują....ja teraz bym nie sprzedał. A to ze za częsci i naprawy przy sprzedaży sie nie zwraca...prawda, tego sie nie przeskoczy.

Mala aktualizacja

-zdjeta czarna folia z dachu
-zalozone progi od Ti
-nowa turbina w styczniu z kolektorem wydechowym (ASO)
-nowe amortyzatory KYB
-sprezyny Eibach -30mm
-prawy przedni wachacz
-stabilizatory
-tarcze hamulcowe oraz klocki

Coraz powazniej zastanawiam sie nad sprzedaza auta i kupnem czegos wiekszego takze jesli jest ktos zainteresowany to propozycje prosze wysylac na PW

Ostatnia edycja:
Dziara, eskra fura! Nie sprzedawaj! ;)
I fajnie, jakbys jakies aktualne fotki wrzucil.

Dziekuje :) Jak bedzie tylko okazja to porobie jakies nowe chociazby na pamiatke :)

Amortyzatory
Powrót