• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[147] 1.9 JTD 8v

Spoko, nie wiem jeszcze kiedy znajdę czas na poprawienie bubla ale jak będę miał je w ręku napiszę co to dokładnie jest.

Moją 147 nabyłem w październiku ubiegłego roku i nie miałem jakoś okazji się pochwalić

Z zewnątrz ekstra, koła miód. W środku trochę nie pasuje radio i dźwignia ręcznego.

Niestety tak było, progi są zamontowane na kleju do szyb, silikonie i piance do okien

Progi standardowo przykleja się na klej do szyb i on w zupełności wystarcza by nie trzeba było poprawiać. Jak uda się odkleić bez uszkodzenia to pozbądź się pozostałości kleju i innych lepików a następnie przyklej na klej do szyb.

Kolego a co to za progi masz założone ?

Obstawiam, że Novitec.

Zazdroszczę tych skór siadły by mi takie

Siadają znakomicie :). I siedzi się w nich też przyjemnie, chociaż na dłuższe wyjazdy wygodniejsze standardowe.

Up no nie gadaj ze juz masz takie u siebie ^^
Sorry za ot

Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka

Świetna 147. Szkoda troszkę że słaby diesel tam siedzi, bo buda obiecuje wiele ;)
Pozdrawiam.
- Rafał

Poprzedni właściciel założył ręczny MOMO i tak już zostało, mnie to nie przeszkadza. Co do radia masz racje, wygląda kiepsko ale gra lepiej od oryginału dlatego zostało. Fotele ... bajka, najdłuższe trasy jakie robię to 200km i powiem, że nie czuje się zmęczenia pleców, tyłka czy nóg.

Amortyzatory
Powrót