• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Schowek na okulary

t5555

Nowy
Auto
Alfa Romeo Giulia Veloce Q4
Cześć,
czy ktoś montował u siebie schowek na okulary zamiast "cykor-łapki" (rączki sufitowej) po stronie kierowcy? Jakieś doświadczenia, może sprawdzone pojemniki/schowki?

Załączniki

• IMG_4433.jpeg
    IMG_4433.jpeg
    72.4 KB · Wyświetleń: 17
Ja w poprzednich samochodach (Giulietta, Mito) zawsze montowałem schowek na okulary w tym miejscu. Niestety w Stelvio jeszcze nie udało mi się dobrać odpowiedniego, a próbowałem już dwa z Alliexpress.

Są jakieś takie uchwyty do zawieszania okularów na tych chińskich marketplace'ach. Są raczej uniwersalne i w aucie, które jakiś czas temu sprzedałem miałem coś takiego. Nawet się sprawdzało. Może to nie typowy schowek, ale działało dobrze.

uchwyty widziałem, ale tego akurat nie chcę - natomiast taki schowek z wielką chęcią bym zamontował :)

Mam taki z Ali... niestety nie są idealne

Mnie się udało zaadoptować mój stary schowek z C klasy W204. Niestety nie jest to rozwiązanie plug and play raczej dla majsterkowiczów. Trzeba troszkę porzeźbić. Kluczowa jest podmiana oryginalnych zawiasów z klamki do schowka.

Załączniki

• schowek.jpg
    schowek.jpg
    516.5 KB · Wyświetleń: 27
Amortyzatory
Powrót