• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

kierownica Giulia/Stelvio vs kierownica z Tonale

maciuo

Użytkownik
Auto
Giulia MY2020 RWD/ USA
Cześć,

Szybkie pytanie- czy kierownice od Giulia/Stelvio różnią się jakoś od tej z Tonale czy są zamienne?

Przyglądałem się wcześniej i jakoś nie widzę różnic. Oczywiście chodzi mi o sam wieniec/skorupę. Przełączniki wiadomo że trzeba będzie przełożyć swoje bo pewnie instalacja jest inna- ale sama kiera-w Giulii mam taką zwykłą a mam możliwość kupić do Tonale skórzaną perforowaną bardzo tanio.

Przyglądałem się wcześniej i jakoś nie widzę różnic. Oczywiście chodzi mi o sam wieniec/skorupę. Przełączniki wiadomo że trzeba będzie przełożyć swoje bo pewnie instalacja jest inna- ale sama kiera-w Giulii mam taką zwykłą a mam możliwość kupić do Tonale skórzaną perforowaną bardzo tanio.

Mechanicznie bedzie pasowac.

@maciuo zakupiłeś może tą kierownicę? Też mnie interesuje czy pasuje, i czy wiązki do przycisków podejdą, w Tonale przyciski mają inny układ z tego co widziałem. Sterowanie Głośności jest chociazby przyciskami zamiast pokrętłem na prawym panelu.

o ile pamiętam to sterowanie głośnością jest w Tonale rolką po prawej stronie. Tak ja w Stelvio. Po prawej stronie jest przycisk wejścia do menu zamiast wybierania głosowego

@maciuo zakupiłeś może tą kierownicę? Też mnie interesuje czy pasuje, i czy wiązki do przycisków podejdą, w Tonale przyciski mają inny układ z tego co widziałem. Sterowanie Głośności jest chociazby przyciskami zamiast pokrętłem na prawym panelu.
W Giulii (od lifta?) też jest przyciskami a nie pokrętłem.

Nie kupiłem tej kierownicy wtedy, ale jakbym ją kupił to w zasadzie tylko dla samej kiery ze skórą perforowaną a wrzuciłbym swoje przyciski

Amortyzatory
Powrót