Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
hej ludziska ! męska decyzja, organizujemy dziś kręgle, czy przenosimy na np. nastepny czwartek? sprecyzujmy ilu chętnych? szkoda żeby kolejne spotkania nie wypalały.....zwłasza, że na początku była nas spora grupa
- - - Updated - - -
ja nadal się piszę, mam trochę pracy "poza godzinami", ale ok. 20.00-20.30 dam radę się stawić, ok. 19.30 zajrzę na forum, jak ktoś jeszcze chetny dajcie znać
A mnie nie będzie - nie miałem szans do was przyjechać gdy plany takie nie pewne . Trzeba faktycznie męskie decyzje podejmować na już na odrazu i się organizować.
Z Moniką byłyśmy i co? i du..a rzec by się chciało.
Potrzebna męska decyzja?
Informacja dla wszystkich zainteresowanych:
- termin spotkania na Osirze: najbliższy czwartek
- godzina spotkania/ parkin Osiru/ 19.00 / z akademickim kwadransem /
- cel: dobra zabawa
Każdy kto będzie zainteresowany, proszony jest o wpis na forum z informacją o podjętej ostatecznej decyzji o przyjeździe w czwartek.
Wpisy max do najbliższego poniedziałku. Jak uzbieramy chętnych we wtorek rano rezerwuję tor/ tory. Jeśli chętnych nie będzie, pewnie następne spotkanie za 2 tyg.
pozdrawiam liczę na odzew.
Ja najprawdopodobniej też będę, ale najgorsze jest to że nic nie wiem na 100%, jutro dopiero będę wiedział.
Jak coś to będę na tym parkingu, nawet przed 19.
To jest róg ul.Odrodzenia i gen. Sikorskiego?
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.