Alfaholicy Lubin i okolice

i jak z kręglami???? chyba nie ma za dużo chętnych

Ja nadal chętny z dziewczyną . A jak reszta?

- - - Updated - - -

Ja nadal chętny z dziewczyną . A jak reszta?

dzieje się coś dzisiaj?? bo nie wiem czy jest sens przyjeżdżać

ja nie wiem czy dam rade przyjechac, bo zostaje dluzej w pracy i nie wiem o ktorej skoncze...

hej ludziska ! męska decyzja, organizujemy dziś kręgle, czy przenosimy na np. nastepny czwartek? sprecyzujmy ilu chętnych? szkoda żeby kolejne spotkania nie wypalały.....zwłasza, że na początku była nas spora grupa :)

- - - Updated - - -

ja nadal się piszę, mam trochę pracy "poza godzinami", ale ok. 20.00-20.30 dam radę się stawić, ok. 19.30 zajrzę na forum, jak ktoś jeszcze chetny dajcie znać :)

A mnie nie będzie - nie miałem szans do was przyjechać gdy plany takie nie pewne :(. Trzeba faktycznie męskie decyzje podejmować na już na odrazu i się organizować.

też nie jechałem, bo widzę że nie ma za dużego zainteresowania

Z Moniką byłyśmy i co? i du..a rzec by się chciało.
Potrzebna męska decyzja?
Informacja dla wszystkich zainteresowanych:
- termin spotkania na Osirze: najbliższy czwartek
- godzina spotkania/ parkin Osiru/ 19.00 / z akademickim kwadransem :) /
- cel: dobra zabawa
Każdy kto będzie zainteresowany, proszony jest o wpis na forum z informacją o podjętej ostatecznej decyzji o przyjeździe w czwartek.
Wpisy max do najbliższego poniedziałku. Jak uzbieramy chętnych we wtorek rano rezerwuję tor/ tory. Jeśli chętnych nie będzie, pewnie następne spotkanie za 2 tyg.
pozdrawiam :):) liczę na odzew.

Szkoda, że te spoty lubińskie są w czwartki... piątek bardziej mi pasuje :)

Ja najprawdopodobniej też będę, ale najgorsze jest to że nic nie wiem na 100%, jutro dopiero będę wiedział.
Jak coś to będę na tym parkingu, nawet przed 19.
To jest róg ul.Odrodzenia i gen. Sikorskiego?

Ostatnia edycja:
też będę + dziewczyna(nawet narzeczona):), tylko potwierdzcie czy na pewno beda te kregle, bardzo bym prosił, bo mam kilkanaście km do przejechania

Amortyzatory
Powrót