adk
Nowy
opony bez powietrza bo trzeba było je na nowo załozyc rozszczelniły się na rantach
Paweł, co zrobiłeś z oponami????
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
opony bez powietrza bo trzeba było je na nowo załozyc rozszczelniły się na rantach
Trudno było to poprawić (czasu na to i inne rzeczy było naprawdę dużo)ja nie napisałem że coś popsuliściePaweł, co zrobiłeś z oponami????
Dzieki temu tematowi trafiłem do tomka s. w lesznowoli. Wcześniej naprawiałem auto u Bołtowicza, ale miałem dość wysokich cen i tego, że robili to czego nie trzeba było robić, a to co trzeba było zrobić zostawiali. I tak trafiłem do tomka z samochodem, który na wolnych obrotach nie chciał jechać, dopiero przy pełnej turbinie ruszał. Okazało się, że był tak zasyfiony sadzą i innymi rzeczami nieczyszczonymi 5 lat u Bołtowicza, że miał prawo odmawiać jazdy. Zrobiłem u Tomka pełen przegląd + rzeczy na które mnie nie było stać u Bołtowicza a okazały się u Tomka tanie i do zrobienia. Ktoś pisał o tym wcześniej, że się trudno z Tomkiem dogadać, nie wiem czy tak było wcześniej, czy ktoś przesadzał, ale ja byłem w szoku. Tomek zaproponował że jak zostawie auto to odwiezie mnie do domu, odbierał wszystkie telefony, rzeczowo tłumaczył jak krowie na rowie co i jak. Nie miał czasu wystawić faktury to podrzucił mi ją do domu po pracy. Dodam że mieszkam za Piasecznem, żeby nie był zły, że teraz wszystkich musi wozić do Radzymina itp.Bardzo miłe zaskoczenie, znowu kocham swój samochód, za rozsądne pieniądze. Polecam i jeszcze raz dzięki za pomoc.
Żyje i ma się dobrze. Każdy w życiu ma takie chwile, że nie odbiera telefonu. Policji też tam nie widziałem, ani nakradzionych częściCzyli wróciłHeh, tak jak pisałem, że ostatnio się zmienił jeśli chodzi o odbieranie telefonów, bo wcześniej niemożliwość dodzwonienia się przez 3 dni, przy kilkunastu próbach dziennie to nie był odosobniony przypadek
A napisałem to we wcześniejszych postach, żeby ktoś kto to przeczyta nie jechał tam od razu z policją
A propos, to właśnie mi się niedawno śniło, że byłem na Policji ws. T.S. i mnie pany policjanty pytały o T.S. i właśnie im pojaśniałem, że dobrze zawsze Bellę zrobił, części nie kradł itp
hehe śmieszne, nie? Ale mi uspokoiłeś sumienie, nie będę się o chłopa martwił, to i nie będą mi się głupoty śniły
![]()
W takim razie, ja również polecę:
Robi-car auto naprawa Roberta Soczewki (Kołbiel, dokładniej Rudno)
Dobry kontakt, fachowa i mila obsługa, niewygórowane ceny i przystępne terminy
Panowie poszukuję dobrego mechanika do mojej AR 156 1.9JTD, wymiana rozrządu oleje i filtry. Najlepiej okolice Grodziska Mazowieckiego (woj. mazowieckie).
Pozdrawiam
Dzięki za odpowiedź, wejdę od razu z alfką na lawecie więc nie mam zbyt wielu prób, stąd moje pytanie. Rozumiem że sam korzystałeś. Jak cenowo?
Wiecie, zależy mi na tym, aby było to w Warszawie. U Pabla byłem, wiem o czym mówicieale trochę to dla mnie za daleko. Dla ciekawych: oto wątek problemu:
http://www.forum.alfaholicy.org/166/81560-dobry_serwis_warszawie_pilne.html
Poza tym do wymiany jest nagrzewnica (nie związane z problemem z wątku) i sprawdzenie przepływomierza, czy jest on winny zachowania samochodu podczas jazdy (gdy jeszcze jeździł)