[164] Rozmowy o AR 33/164 - mini Shoutbox

stal 4 lata w garazu i 1.5 na ulicy. w tym tygodniu bede widzial sie z nim i popytam

Chryste Panie ! prawie 6 lat w jednym miejscu to nawet nie wiem czy cena złomu bedzie adekwatna do stanu :/ szkoda, no ale czekam na NIUSY od Ciebie... i zdjęcia jak Ci sie jakies uda strzelić lepsze :)

delikatnie byl chyba. przynajmniej po zderzaku tak widac. plyny trzeba wymienic niema juz przegladu z przodu ponoc nowe tarcze ale z powodu dlugiego postoju zardzewiale. pod autem z tego co zauwazylem tragedi niema. wnetrze w dobrym stanie . jak ktos ma serce zeby ja przywrocic do zycia i czas podam telefon na priv bo ja odpuszczam czesci malo pasuje do mojej a na droga mnie niestac :) po rozmowie z wlascicielem udalo mi sie zbic cene jest sklonny sprzedac za 1500 ale nowy wlasciciel odjerzdza laweta niestety.

delikatnie byl chyba. przynajmniej po zderzaku tak widac. plyny trzeba wymienic niema juz przegladu z przodu ponoc nowe tarcze ale z powodu dlugiego postoju zardzewiale. pod autem z tego co zauwazylem tragedi niema. wnetrze w dobrym stanie . jak ktos ma serce zeby ja przywrocic do zycia i czas podam telefon na priv bo ja odpuszczam czesci malo pasuje do mojej a na droga mnie niestac :) po rozmowie z wlascicielem udalo mi sie zbic cene jest sklonny sprzedac za 1500 ale nowy wlasciciel odjerzdza laweta niestety.

przywrócenie takiej furki do zycia to minimum 3 000 pln - za 4500 można coś lepszego wyrwać o ile sie pojawi do sprzedaży oczywiscie, szkoda bo jest dosyć ładna nawet w tym malowaniu. ale jakby oddawał w cenie zlomowania to warto sie zastanowic by wziasc na czesci....

PS w Poznaniu jest duża giełda samochodowa - nie pojawiają się tam czasem jakieś 164 ?:) bo sie zastanawiałem czy warto sie przejechac kiedys ?

Ostatnia edycja:
Panowie - ja się przypomnę, może ktoś ma klapkę zasłaniającą radio z mechanizmem otwierania ?

przywrócenie takiej furki do zycia to minimum 3 000 pln - za 4500 można coś lepszego wyrwać o ile sie pojawi do sprzedaży oczywiscie, szkoda bo jest dosyć ładna nawet w tym malowaniu. ale jakby oddawał w cenie zlomowania to warto sie zastanowic by wziasc na czesci....

Ciekawe jak można ocenić ile kasy bedzie kosztować doprowadzenie do życia niepalacego auta na podstawie zdjęć ;)

btw, jakbym z moja sie żegnał to bralbym ja bez szemrania. każdy egzemplarz jest wart ratowania.

Ciekawe jak można ocenić ile kasy bedzie kosztować doprowadzenie do życia niepalacego auta na podstawie zdjęć ;)

btw, jakbym z moja sie żegnał to bralbym ja bez szemrania. każdy egzemplarz jest wart ratowania.

heh - porównuje do tego co przeżyłem z 155 - kupiłem też zastaną prawie 2 lata walczyłem z nią ponad rok i juz wiem co może nie grać i ile to +/- kosztuje, dlatego napisałem minimum 3000 do wpompowania - bo oczywiście może być więcej :D

a to że odpaliła to o niczym niestety nie świadczy poza wspaniałością TS 8v ;)

Oj tam oj tam nie bądź Maciej mientki tylko bierz tego kredensa :P

Oj tam oj tam nie bądź Maciej mientki tylko bierz tego kredensa :P

czekam na tego jedynego :) pomyslał bym jakbym miał ją pod nosem i gara ż z kanałem jak kiedyś... a teraz to nie na moje nerwy już... :/ ale ratowanie od żyletek to wdzięczne zajęcie :) tylko że czaso i forso chłonne :/

Czyli czekasz aż ci sam wpadnie w ręce niezjedzony, niebity, w dobrym stanie technicznym egzemplarz? W PL nie ma szans. Nie 164.
Lepszego egzemplarza za takie psie pieniądze dawno nie widziałem.

heheh . tez tak kiedys myslałem , po zlocie bede sprzedawał 3 szt 164 .:)

Ano tak
1.164 3.0 v6 24v super z gazem srebrna 94 r-1 wł. Hotel mariot
2.164 3.0 v6 24v super z gazem czarna 93r-ful opcja
3.164 3.0 v6 24v Q4 bez gazu :) czarna94r- ful opcja
4.GTV3.0v6 24v lusso ful opcja

Lub zamienie za RZ :):):)

Amortyzatory
Powrót