Wow! Całkiem fajny "wykop". Biorąc pod uwagę obecność na rynku(a raczej jej brak) to chyba nie powinno być problemu ze sfinalizowaniem transakcji.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
stal 4 lata w garazu i 1.5 na ulicy. w tym tygodniu bede widzial sie z nim i popytam
jeszcze nie przeliczam sobie wszystko czy bedzie sie kalkulowac
delikatnie byl chyba. przynajmniej po zderzaku tak widac. plyny trzeba wymienic niema juz przegladu z przodu ponoc nowe tarcze ale z powodu dlugiego postoju zardzewiale. pod autem z tego co zauwazylem tragedi niema. wnetrze w dobrym stanie . jak ktos ma serce zeby ja przywrocic do zycia i czas podam telefon na priv bo ja odpuszczam czesci malo pasuje do mojej a na droga mnie niestacpo rozmowie z wlascicielem udalo mi sie zbic cene jest sklonny sprzedac za 1500 ale nowy wlasciciel odjerzdza laweta niestety.
przywrócenie takiej furki do zycia to minimum 3 000 pln - za 4500 można coś lepszego wyrwać o ile sie pojawi do sprzedaży oczywiscie, szkoda bo jest dosyć ładna nawet w tym malowaniu. ale jakby oddawał w cenie zlomowania to warto sie zastanowic by wziasc na czesci....
Ciekawe jak można ocenić ile kasy bedzie kosztować doprowadzenie do życia niepalacego auta na podstawie zdjęć![]()
btw, jakbym z moja sie żegnał to bralbym ja bez szemrania. każdy egzemplarz jest wart ratowania.
Oj tam oj tam nie bądź Maciej mientki tylko bierz tego kredensa![]()