Irlandia, laczmy sie ::P

Raczej łączniki niż drążki. Dasz radę sam. Ale najpierw podjedź do kogoś, kto ma podnośnik i się upewnij, że to to.

te grubsze to są właśnie tylne. :D Te cienkie to przód.

cena nie powinna sie dozo roznic

Panowie! cos mi stuka z tylu na poczatku myslalem ze to cos w tylnich drzwiach... ale dupa...to zawieszenie... stuka tylko na nierownosciach... myslicie ze to drazki stabilizatora? jezeli tak to myslicie ze bede w stanie sam wymienic zwyklymi narzędziami ? a ewentualnie jaki to koszt?

Jasne, przyjedz do mnie to obejrzymy jak cos to pomoge ci to zmienic.

Calkiem fajnie bylo:) Nastepnym razem wezme porzadny aparat to zrobie tez pare zdjec. Nastepnym razem udostepnie tez miejsce na moim serverze to kazdy bedzie mogl wrzucic fotki swoje i bedzie max szybko i bez zadnych limitow:)

Fajne fotki oczywscie:)Jesli ktos potrzebuje czesci do Alfy 166 to dajcie znac na priva. W sobote bede z kolega z forum rozbieral taka jedna, dzis juz troche zrobilem. Generalnie to jest wszystko procz zawieszenia ktore jest rozwalone na maxa. No skory tez juz nie ma ;) i nie ma kitu zendera ;) ew fele 17 telefony 5x108 ( stan slaby raczej do malowania ale bez tragedii ) ew moge komus odsprzedac zderzaki ale kit jest dla mnie:) Jest drewniana kiera sa xenony i modul auto wlaczania swiatel ( jak ktos wie jak to polaczyc to spoko ) No i pare innych ciekawych rzeczy. Koles nie chce oddac calego auta niestety, ale czesci jak najbardziej.

hej fifthgear, podejrzewam ze jesli chodzi o emigrantow to w tym momencie jako jedyni mamy 166 (ta wyspa)!!:P
jakis czas temu byla jeszcze czerwona na forum ale klubowicz zszedl:(!!

- - - Updated - - -

Jony88 ladna bella! pochwalisz sie na nastepnym spotkaniu??:cool:

hej fifthgear, podejrzewam ze jesli chodzi o emigrantow to w tym momencie jako jedyni mamy 166 (ta wyspa)!!:P

O kurde to nie wiedzialem jestem w szoku. Trudno, wszystko bedzie dla nas;)

Fajne fotki oczywscie:)Jesli ktos potrzebuje czesci do Alfy 166 to dajcie znac na priva. W sobote bede z kolega z forum rozbieral taka jedna, dzis juz troche zrobilem. Generalnie to jest wszystko procz zawieszenia ktore jest rozwalone na maxa. No skory tez juz nie ma ;) i nie ma kitu zendera ;) ew fele 17 telefony 5x108 ( stan slaby raczej do malowania ale bez tragedii ) ew moge komus odsprzedac zderzaki ale kit jest dla mnie:) Jest drewniana kiera sa xenony i modul auto wlaczania swiatel ( jak ktos wie jak to polaczyc to spoko ) No i pare innych ciekawych rzeczy. Koles nie chce oddac calego auta niestety, ale czesci jak najbardziej.
Mógłbyś mi zrobić foto tych feli?

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

Jony88 ladna bella! pochwalisz sie na nastepnym spotkaniu??:cool:
Myślę,że będzie jeszcze w moim posiadaniu więc jak najbardziej :)

Napisał FifthGear
Fajne fotki oczywscieJesli ktos potrzebuje czesci do Alfy 166 to dajcie znac na priva. W sobote bede z kolega z forum rozbieral taka jedna, dzis juz troche zrobilem. Generalnie to jest wszystko procz zawieszenia ktore jest rozwalone na maxa. No skory tez juz nie ma i nie ma kitu zendera ew fele 17 telefony 5x108 ( stan slaby raczej do malowania ale bez tragedii ) ew moge komus odsprzedac zderzaki ale kit jest dla mnie Jest drewniana kiera sa xenony i modul auto wlaczania swiatel ( jak ktos wie jak to polaczyc to spoko ) No i pare innych ciekawych rzeczy. Koles nie chce oddac calego auta niestety, ale czesci jak najbardziej.
Mógłbyś mi zrobić foto tych feli?

Generalnie to nie sa w tragicznej kondycji. Obtarte ranty, troche brudne generalnie, wygladaja na proste. Ja chyba ich nie wezme bo znalazlem fajne 18stki. Chcesz je kupic ? to wal do mnie na priva:) podam ci szczegoly.

Amortyzatory
Powrót