Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
cena nie powinna sie dozo roznic
Panowie! cos mi stuka z tylu na poczatku myslalem ze to cos w tylnich drzwiach... ale dupa...to zawieszenie... stuka tylko na nierownosciach... myslicie ze to drazki stabilizatora? jezeli tak to myslicie ze bede w stanie sam wymienic zwyklymi narzędziami ? a ewentualnie jaki to koszt?
Spocik udany nastepny 5 sierpień: http://italiancarclubireland.com/icciforum/viewtopic.php?f=3&t=229
Mialem kabelek ze soba z mysla ze bedziesz - na 100 wysle go we wtorek
kilka fotek z trasy mojej dziuniPokaż załącznik 61263Pokaż załącznik 61264Pokaż załącznik 61265Pokaż załącznik 61266Pokaż załącznik 61267
Mógłbyś mi zrobić foto tych feli?Fajne fotki oczywscieJesli ktos potrzebuje czesci do Alfy 166 to dajcie znac na priva. W sobote bede z kolega z forum rozbieral taka jedna, dzis juz troche zrobilem. Generalnie to jest wszystko procz zawieszenia ktore jest rozwalone na maxa. No skory tez juz nie ma
i nie ma kitu zendera
ew fele 17 telefony 5x108 ( stan slaby raczej do malowania ale bez tragedii ) ew moge komus odsprzedac zderzaki ale kit jest dla mnie
Jest drewniana kiera sa xenony i modul auto wlaczania swiatel ( jak ktos wie jak to polaczyc to spoko ) No i pare innych ciekawych rzeczy. Koles nie chce oddac calego auta niestety, ale czesci jak najbardziej.
Myślę,że będzie jeszcze w moim posiadaniu więc jak najbardziejhej fifthgear, podejrzewam ze jesli chodzi o emigrantow to w tym momencie jako jedyni mamy 166 (ta wyspa)!!
jakis czas temu byla jeszcze czerwona na forum ale klubowicz zszedl!!
- - - Updated - - -
Jony88 ladna bella! pochwalisz sie na nastepnym spotkaniu??![]()
Napisał FifthGear
Fajne fotki oczywscieJesli ktos potrzebuje czesci do Alfy 166 to dajcie znac na priva. W sobote bede z kolega z forum rozbieral taka jedna, dzis juz troche zrobilem. Generalnie to jest wszystko procz zawieszenia ktore jest rozwalone na maxa. No skory tez juz nie ma i nie ma kitu zendera ew fele 17 telefony 5x108 ( stan slaby raczej do malowania ale bez tragedii ) ew moge komus odsprzedac zderzaki ale kit jest dla mnie Jest drewniana kiera sa xenony i modul auto wlaczania swiatel ( jak ktos wie jak to polaczyc to spoko ) No i pare innych ciekawych rzeczy. Koles nie chce oddac calego auta niestety, ale czesci jak najbardziej.
Mógłbyś mi zrobić foto tych feli?