czester085
Nowy
czy ktos sie wybiera na ten zlocik w niedziele???
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
czy ktos sie wybiera na ten zlocik w niedziele???
Richi jaka trase do PL robisz?ja za 2 miesiace jade
![]()
Kupilem na trasie Rosslare - Pembroke, Dover - Calais w 2 strony za 320 euro
jakies wskazowki co do podrozy? pierwszy raz jade
Ja jade wczesniej, chce wyjechac 13 sierpnia i wracam 28-29 bo od 30 moj syn idzie do szkolyjedziemy razem? jade koniec sierpnia na swoj slub www.eurorejsy.pljade 23 sierpnia kiedy slub??? gdzie mieszkasz w PL??Czester jedziesz na zlot?
Hej. W sobotę będę u bradera monasterevin, "piotra i pawła" (domyślacie. Się imię bradera??)
Więc jeśli zdrowie pozwoli to podjąde, alfa jeszcze nie gotowa na pokazy ale może nikt nie wygoni??
alfa jeszcze nie gotowa na pokazy ale może nikt nie wygoni??
No wiem ze Piotra i Pawlaale ja dam rade, to moze jak bedziesz jechal z monasterevin to spykniemy sie u mnie i pojedziemy razem ???
no trzeba u nich wypelnic form :/ maja fajne oferty...naprawde ceny mocno sie roznia od tego co masz na stronach promow...u mnie roznica to ponad 120 euro. Sprobuje wypelnic forme w zakladce promocje i jutro powinienes miec odp z cenami
Ah szkoda myslalem ze pojedziemy w 2 alfy daj znac jak minela podroz
pamietaj zeby bookowac miedzye poniedzialkiem a czwartkiem wtedy jest duzo taniej
w Olsztynie mam rodzine
dzieki za rady zastanawiam sie czy dam rade jako jedyny kierowca jak tam zakup biletow?