• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Tarnów i okolice- lista forumowiczów.

ja dzis bylem w Tarnowie ale nikogo nie bylo

Jak to nie było ?? Ja byłem w pracy, trzeba było mnie odwiedzić na Strusińskiej to byśmy sobie spota zrobili :)

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk

---------- Post added at 16:32 ---------- Previous post was at 16:19 ----------

A przy okazji jeszcze aktualizacja listy:

1. mariuszoles
2. Czarny_28
3. Michał (Pliszka)
4. lukaszb
5. Gregory 156
6. dbh
7. motyk84
8. Szczepan 2006
9. Kertoip160
10. maciekk
11. Paweł_NS
12. cichy2310
13. moonraker3
14. trebor

Widzę, że najwięcej rozmów dotyczy terminu 17 czerwca rozumiem więc, że został on zaakceptowany niejako przez aklamację :)

BTW, pozdrawiam Szczepana widzianego dziś w Tarnowie samochodem produkcji NIEMIECKIEJ :P

1. mariuszoles
2. Czarny_28
3. Michał (Pliszka)
4. lukaszb
5. Gregory 156
6. dbh
7. motyk84
8. Szczepan 2006
9. Kertoip160
10. maciekk
11. Paweł_NS
12. cichy2310
13. moonraker3
14. trebor
15. alces1 & Natalie.

Nikt mnie do listy nie dopisał, więc wprosiłem się sam :p Wpisałem też moją drugą połówkę, ale czyżbym tylko ja zamierzał przywieźć "drzewo do lasu"? ;)
Jeśli o mnie (o nas chodzi) to w grę wchodzi w zasadzie tylko jeden dzień - niedziela, sobota raczej odpada, chyba, że wieczorkiem...
BTW trzeba by ułożyć jakiś plan działania. Nie znam realiów tego miejsca, ale może ktoś z zainteresowanych wie, czy jest możliwość rozpalenia grilla, skorzystania z ławek i stolików itp?
Pozdrawiam.
- Rafał

wydaje mi sie ze jest mozliwosc bo sa lawki i miejsce na ognisko.Ktos mial tam dopytac.Ja tez bede z moja 2 polowka:).Czyli Rafał bedziesz na 100%??To juz sie kroja trzy 159:).Mam nadzieje ze pogoda sie uda i ludzie dopisza.Pozdrawiam

no alces nareszcie sie zdecydowałes :) ja tez bede z żonką i pewnie małym urwisem

No ja też z żoną planuję wpaść :)
BTW: trebor pisał do mnie dziś, że jeszcze do Gródka się nie wybrał bo pogoda niedobra w związku z czym nie ma tam co załatwiać. Powiedział, że w przyszłym tygodniu pojedzie.

Co do terminu zatem: niedziela 17.06.2012 :)

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk

:) No to wstępnie i ja spróbuje zawitać :) moze przy okazji jakieś poczciwe JTD (niestety z przyczyn technicznych jeszcze nie JTDm) chipsami nakarmimy ?:crazy_pilot:

Czyli Rafał bedziesz na 100%??
Jeżeli nic nie pokrzyżuje mi planów i pogoda dopisze, to na 100%

no alces nareszcie sie zdecydowałes
wstyd się przyznać, ale na żadnym spocie nie byłem ponad dwa lata, po prostu totalny brak czasu, ale wcześniej bywałem często :)
Fajnie, że zabieracie dziewczyny/żony :)

trebor pisał do mnie dziś, że jeszcze do Gródka się nie wybrał bo pogoda niedobra w związku z czym nie ma tam co załatwiać. Powiedział, że w przyszłym tygodniu pojedzie.
Gdyby był grill, to byłoby świetnie. Kiedyś na spocie w Wiśle mieliśmy dostęp do grilla i altany, a także parking. Kosztowało nas to wszystko chyba 10zł od jednego samochodu.
Pozdrawiam.
- Rafał

Również wstępnie zapisuje się na ten spot, planów na czerwiec nie mam i myślę że nic mi nie wypadnie :)

1. mariuszoles
2. Czarny_28
3. Michał (Pliszka)
4. lukaszb
5. Gregory 156
6. dbh
7. motyk84
8. Szczepan 2006
9. Kertoip160
10. maciekk
11. Paweł_NS
12. cichy2310
13. moonraker3
14. trebor
15. alces1 & Natalie.
16. t.o.mek

Wy to jak zawsze musicie wymyslec jakis termin gdy mni nie ma w polsce:(

moja obecność prawdopodobnie stanie pod wielkim znakiem zapytania, a to z powodu wypadu nad nasze polskie morze od 10.06 do 16.06 i właśnie dopiero w sobote koło południa będe wracał wieć o ile sie wyśpie to wpadnę również z dziewczyną i dzidziusiem ;P

Pozdrawiam gorąco Szczepana, z którym widziałem się w Gnojniku/Łoniowej ;)

Ostatnia edycja:
moja obecność prawdopodobnie stanie pod wielkim znakiem zapytania, a to z powodu wypadu nad nasze polskie morze od 10.06 do 16.06 i właśnie dopiero w sobote koło południa będe wracał wieć o ile sie wyśpie to wpadnę również z dziewczyną i dzidziusiem ;P

Pozdrawiam gorąco Szczepana, z którym widziałem się w Gnojniku/Łoniowej ;)

Po Łoniowej się buja i nawet nie da znać ;P

Jesli nic innego nie wypadnie jestesmy mała grupka z okolic debicy ja na 100%

Tak tak szczepan chodziło o Lewniową, a w łoniowej też dzisiaj byłem przyznaje sie bez bicia ;P

To chłopaki aktualizujcie listę dopisując się do niej, będziemy wiedzieć ilu może nas maksymalnie przyjechać.
Pozdrawiam.
- Rafał

Tak tak szczepan chodziło o Lewniową, a w łoniowej też dzisiaj byłem przyznaje sie bez bicia ;P

Bez bicia się nie obędzie;p Piotrek jak będziesz planował jakiś przejazd przez Łoniową albo tym podobnie to daj znać ;)

Amortyzatory
Powrót