Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
pozdrowienia dla oramkowanej 159 otoczonej FIATami w krakowskiej plazie :)

Czyja czarna 159 JTDm oramkowana na tablicach ST parkowała dzisiaj na osiedlu w Ornontowicach? ;-) Pozdrawiam!

Pozdrawiam kierowcę srebrnej 147 SM, który mrugnął awaryjkami dzisiaj po 7 w okolicy Urzędu Miasta - Sosnowiec. :)

Pozdrawiam dwie panie w czarnej 159 w czwartek na Starowislnej. Pomrugane, odmachane na ramkach klubowych oraz kolege w czerwonej 159 w sobote na konopnickiej/moscie debnickim. Odmachane, ale nie jestem pewny czy mechanicznie czy swiadomie ;)

Pozdrawiam kolegę widzianego dziś obok kortów w Katowicach to jest chyba Krakowska okolice Szopienice Janów.... Alfa 147 tablice SBE..... Pomachane było choć z przodu brak ramek dopiero z tyłu widziałem :)

Pozdrawiam czerwona Brere RKR ktora zaparkowala obok mnie w niedziele na parkingu w Plazie.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

A ja pozdrawiam Aroniaa'ę. Widziałem Cię chyba w niedzielę w Olkuszu koło Supersamu około 20:15.

pozdrowienia dla sumka33, który jak zawsze stał niedaleko onkologii i dla właściciela alfy 166 rej SZ stojącej 100 metrów dalej (miała ramki) pozdrawiam, Adam

Pozdrawiam kierowce srebrnej Alfy 147 z ramkami, widzianego dzis w Zabrzu na mikulczycach kolo szkoly ;)

Pozdrawiam kolegę widzianego dziś obok kortów w Katowicach to jest chyba Krakowska okolice Szopienice Janów.... Alfa 147 tablice SBE..... Pomachane było choć z przodu brak ramek dopiero z tyłu widziałem :)

Bo z przodu mam ramkę Omega Klub Polska a z tyłu alfaholicy. Nie mam kiedy spotkać się z Bocianem na kupienie kolejnej sprawnej ramki

pozdro dla oramkowanej 159 rej. KBC widzianej w Krakowie na ul. Opolskiej ok godz. 19:) łapki i światełka były :)

a my się z kolegą Nowy_24 dzisiaj mijali z przeciwka na obwodnicy Bytomia
było szybko, ale przytomnie ;)

Było szybko i przytomnie, rozumiem że zauważyłeś moją łapę:P A tak sobie jechałem z myślą, że może jakaś alfina zaraz gdzieś się pojawi bo dawno nikogo nie widziałem, no i proszę - kudłaty:D

to jo tyż
pozdrawiom kalmilaDG widzianego wczoraj pod leroy mnerlin a potym widzianego u mnie pod chałupom wnoszącego ze mną płytki do moi kuchni

sie chop spocił nawet

dziękuję bardzo

takie som kolegi fajne w DG że zawsze pomogom kurde

:lol:

A ja pozdrawiam bociana ;p.

Widziałem Cię dzisiaj jak stałeś na skrajnym prawym pasie na światłach w DG. (Skrzyżowanie Królowej Jadwigi i ul. Tysiąclecia). Wyjeżdżałem z Tysiąclecia w kierunku centrum :)

Ja wczoraj byłem w Fashion Housie w Sosnowcu (jechałem od Olkusza) i niby spotkałem kilka AR, ale na ramkach żadnej nie było.. :P

Pozdro dla czerwonej gtv, leciala w strone częstochowy od kłobucka dzisiaj przed 9.

Amortyzatory
Powrót