Flagi na lusterkach - potrzebna informacja

FLAGI NA LUSTERKACH

Koszt:

100zł + ewentualne koszty wysyłki za komplet 2 lusterek

60zł + ewentualne koszty wysyłki za folię na 2 lusterka

Flaga drukowana na folii Oracal 970 RA - jedna z najlepszych folii na rynku.

Chętnych zapraszam do kontaktu na priv

Ostatnia edycja:
CarFashion masz już jakieś foto robionych przez Ciebie lusterek ? I czy była by możliwość żebyś wysłał lusterka już gotowe, a gdy już dojdą ja wysyłam swoje ? Bo Alfa musi non stop jeździć :D

Co do modelu to może być nawet gtv tak, że spokojnie. Ze zdjęciami kiepsko, bo to byłoby pierwsze zlecenie takie jak na razie. Właśnie temat lusterek wysyłanych do mnie jest trochę ciężki. Ciekawe ile kosztują same obudowy?

Koszt: 100zł + ewentualne koszty wysyłki za komplet 2 lusterek

jakiej folii używasz, że tak drogo? miałem na poprzednim 'włochu' zarys Włoch z Sycylią w kolorach flagi i kosztowało mnie to 20zł, a ilość folii na pewno większa, po 2 latach mycia, piaskowania tym, co spod kół wyleci, lekko się odbarwiła dolna część przy przedniej krawędzi maski, więc jakościowo dobre

Oracal 970 RA - najlepsza na rynku (10 lat gwarancji)

Oczywiście mogę drukować to na gorszej folii, ale nie każdy sobie naklei, bo zostaną bąble itp. Z zarysem Sycylii chodzi o to, że folia miała jakiś tam kolor a na środku miałeś tylko zarys z flagą?

Co do kosztu folii to wychodzi 30zł za folię plus 20zł za robociznę dla mnie (1 lusterko). Oczywiście jeżeli ktoś chce mogę mu wysłać samą folię na lusterka.

tak to wyglądało jak na załączonym zdjęciu, folia była miękka, dobrze się układała

Załączniki

• DSC00899.JPG
    DSC00899.JPG
    45.1 KB · Wyświetleń: 152
W końcu miałem troche luzu i wczoraj zabralem sie za malowanie, dzisiaj powinienem skonczyc to wrzuce jakies fotki, dalej nie jest pewien jak to bedzie wygladac na moim aucie :) Najtrudniejsza czesc to malowanie na zielono i czerwono - trzeba jakos odgraniczyc bialy, a ksztalt lusterka zupelnie w tym nie pomaga...

victorplar, czekamy na zdjęcia i końcowy efekt. Sam się zastanawiam czy lepiej będzie pomalować czy zastosować folię. Plusem folii jest to, że zawsze można powrócić do oryginału.

male poprawki wlasnie naniesione, rzuce jeszcze ze dwie warstwy bezbarwnego i fotki beda nad ranem :)

Co do modelu to może być nawet gtv tak, że spokojnie. Ze zdjęciami kiepsko, bo to byłoby pierwsze zlecenie takie jak na razie. Właśnie temat lusterek wysyłanych do mnie jest trochę ciężki. Ciekawe ile kosztują same obudowy?
Dałem do lakiernika.Czekam na odbiór.Jak zamontuje to wrzuce fotki:)

Fotki miałem wrzucić wcześniej ale jakos tak wyszlo. Generalnie kiepskie światło i aparat z komorki. Lepsze wkrótce. Pozdr.

Co o tym myslicie? Ja juz dwa dni z nimi jezdze i mam dosc mieszane uczucia...

12.jpg

13.jpg

14.jpg

15.jpg

16.jpg

za dużo zielonego, paski można było zaznaczyć na aucie i dać je równolegle do osi samochodu

patrząc na Twoje zdjęcia wpadłem na pomysł, by dać flagę tylko po stronie szkła, na obwódce (drugie zdjęcie)
przeważnie obudowa na tam dookoła rant z matrycy z odlewania i dałoby to też ładny efekt i w kolejności od lewej do prawej zielony/biały/czerwony patrząc na lusterka z fotela kierowcy
tak dyskretnie i efektownie

Moim zdaniem lepiej wyglądałaby jeśli paski zrobiłbyś pod większym kontem i dół lusterka zostawił czarny

moim bledem na pewno bylo to ze linii nie zaznaczylem sobie jak lusterka byly jeszcze na aucie, a co do czarnego to chyba to przemaluje, bo uwaga dosc sluszna.

ale zostaw kolory od strony lusterka jak wcześniej pisałem, będzie fajnie wyglądało

Może ktoś zrobić wizualizacje do gtv-ki.Dałem do lakiernika i nie wiemy co z tą flagą.Czy malować tak jak ma wyglądać flaga.czy odbicie lustrzane????

Pomimo że popełniłem kilka błędów malując, (które powyżej zostały wytknięte) na pewno jedną rzeczą której bym nie zmienił jest układ kolorów. Wg mnie MUSI być lustrzane odbicie!

Amortyzatory
Powrót