K
Kilmer
Guest
W polskich filmach na początku jechała Lancia a pużniej BMW
Lancia - rządowe auto , siostra alfy
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ale Ulysses już nie był dla elityw Renault przednie robia sie fioletowe
rodzinnym Ulysses tez mial![]()
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=281835455181678&set=o.121988334494640&type=1&theater bardzo podobają mi sie na tej alfuni szyby?? powiedzice mi czy one są orginalnie sciemnione?? jak myślicie
Z tego co się orientuję to w alfach szyby mają oryginalnie między 30-40% przepuszczalności światła widzialnego
U mnie szyby w 147 raczej oryginalne, bo numery sie zgadzaja, przednia ~78% przepuszczalności, boczne po ~72%Napisał CarFashion
Z tego co się orientuję to w alfach szyby mają oryginalnie między 30-40% przepuszczalności światła widzialnego
A świstak siedzi i zawija w te sreberka. Gdyby oryginalne szyby miały przepuszczalności 30-40% to by się w życiu na jakiekolwiek przepisy nie łapały. Z tego co pamiętam moje barwione (zielone) w 147 miały 80% (+/-5) przepuszczalności.
U mnie szyby w 147 raczej oryginalne, bo numery sie zgadzaja, przednia ~78% przepuszczalności, boczne po ~72%
Pomiary dzięki poznańskiej drogówce ....