N
Noddy
Guest
Witam
Siema jestem nowy na forum organizujecie jakieś spotkania w najbliszym czasie w ns pozdro
Siema jestem nowy na forum organizujecie jakieś spotkania w najbliszym czasie w ns pozdro
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ze spotem to nie wiem jak chyba że laski żonę przekupisz
jest tu ktoś wo
Już ją udobruchałem więc będzie można coś wymłodzić. Tylko narazie za zimno. Belfer coś mówił żeby jakiegoś busa na spoty zakupić i chyba rację miał!
Oj tam oj tam, wiesz jak fajnie teraz by się spota zrobiło na -15?
Ta radocha kiedy wsiadasz do swojego benzyniaka, odpalasz go bez problemów... Ta mina sąsiada kiedy nie może odpalić dieselka ;p
Koledzy gdzie dzisiaj można pojeździć na nartach, jakaś fajna trasa dla początkujących mało ludzi itp....
Z racji tego że pochodzę z Rytra, zapraszam do siebie do "Ryterskiego Raju", uczyłem się tu jeździć, fakt, trasa nie jest długa ale jeździ się przyjemnie. W tym roku jeszcze nie jeździłem ale mógłbym popytać o warunki jeśli trzebaKoledzy gdzie dzisiaj można pojeździć na nartach, jakaś fajna trasa dla początkujących mało ludzi itp....
Wasze ropniaczki zapalają przy tej temperaturze?
Wasze ropniaczki zapalają przy tej temperaturze?![]()
Sprawdź czy Ci któraś linka nie trzyma hamulca z tyłu lekko. Jeśli nawet delikatnie klocek ociera to takie mogą być efekty. Na krótkim odcinku to jeszcze nic ale w trasie można załatwić, klocki, tarczę i łożysko.