Cool_Kid
Nowy
- Auto
- AR 145 1,8 T.S 144KM - nero - 1998r. / Giulietta Veloce 2,0 JTDm 170KM - etna nero - 2012r.
no ladne fureczki!!!
robi sie mocna ekipa na lutego!!![]()
Tylko, zeby pogoda dopisala...
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
no ladne fureczki!!!
robi sie mocna ekipa na lutego!!![]()
oraz ludzie ...![]()
Siemano wszystkim.
Znajomek ma do sprzedania teledialisy z oponami za okolo 170 euro jakby ktos byl zainteresowany.
Jutro powinienem dostac fotki oraz info ile bieznika na oponkach pozostalo![]()
Jeszcze nie wiesz w jakim sa stanie i jak wygladaja opony a juz mowisz ze drogo - to chyba cosik nie tak
troszku drogo , stoowa to max =]
a tak z innej beczki ... http://www.gumtree.com/p/cars-vans-motorbikes/good-winter-project/92712541
jak ja bym tym jezdzil![]()
Całkiem całkiem tylko jak dla mnie tefele bardziej pasują do 156,ale to mały szczegółWinter edition!!!
Zdjecia z telefonu dlatego czerwien nie za ciekawie wyszla
Pokaż załącznik 41504
Pokaż załącznik 41505
Całkiem całkiem tylko jak dla mnie tefele bardziej pasują do 156,ale to mały szczegółA biała sprzedana?
Ja też stawiam na przepływke najlepiej odepnij i zobaczysz jak silnik będzie pracował.na jakie autko bedzie zmiana?
mam problem ze swoja bella... dlawi sie na niskich obrotach...tak do 2 tys... teraz za ktoryms razem zapalila mi sie ikonka silnika... myslicie ze to swiece do wymiany?
na jakie autko bedzie zmiana?
mam problem ze swoja bella... dlawi sie na niskich obrotach...tak do 2 tys... teraz za ktoryms razem zapalila mi sie ikonka silnika... myslicie ze to swiece do wymiany?
Na wstępie zaznaczę że wiem iż nie ładnie się chwalic, ale w tej sytuacji
Dzisiaj zdałem prawo jazdy za pierwszym razem! Co najważniejsze zrobiłem to moją 156I to mnie właśnie najbardziej cieszy
Trochę dziwny mają ten system.
Wsiadłem w auto po zdaniu testów teoretycznych. Zeby je zdac przeczytałem raz kodeks drogowy. Nikogo to nie obchodzi czy umiem jeździc, czy nie. Dają prawko (L) i można latac. Zrobiłem około 70tyś km. Po tym czasie wykupiłem jedną godzinę i poszedłem na egzamin który zdałem.
Teraz pozostaje czekac do wiosny na 159 albo Brere![]()
Miejmy tez nadzieje ze na kolejny mini zlocik Rychu sie wybierze ??