Irlandia, laczmy sie ::P

Siemano wszystkim.
Znajomek ma do sprzedania teledialisy z oponami za okolo 170 euro jakby ktos byl zainteresowany.
Jutro powinienem dostac fotki oraz info ile bieznika na oponkach pozostalo :)

Jeszcze nie wiesz w jakim sa stanie i jak wygladaja opony a juz mowisz ze drogo - to chyba cosik nie tak

Całkiem całkiem tylko jak dla mnie tefele bardziej pasują do 156,ale to mały szczegół:) A biała sprzedana?

jeszcze nie i pospiechu nie ma chociaz jeden kupiec juz sie kreci tylko jakos za slabe ruchy wykazuje
Jak sie sprzeda to dobrz jak nie tez dobrze - chce ale nie musze ;)

A co do felg to wiem ze bardziej do 156 pasuja ale to byla najlepsza opcja na zimowki. Caly zestaw wyszedl mnie 210e (fele 50 opony 160) :)

na jakie autko bedzie zmiana?:)

mam problem ze swoja bella... dlawi sie na niskich obrotach...tak do 2 tys... teraz za ktoryms razem zapalila mi sie ikonka silnika... myslicie ze to swiece do wymiany?

Ostatnia edycja:
Przepływka!!! Przy świecach by ci szarpało podczas jazdy, jak byś popuszczał gazu i raczej nic do zamulania nie mają.
Ja obstawiam właśnie przepływomierz!
Ewentualnie może wariat pada, ale wtedy raczej by ci błąd silnika nie wyskoczył i byś go słyszał.

Ostatnia edycja:

mam problem ze swoja bella... dlawi sie na niskich obrotach...tak do 2 tys... teraz za ktoryms razem zapalila mi sie ikonka silnika... myslicie ze to swiece do wymiany?
Ja też stawiam na przepływke najlepiej odepnij i zobaczysz jak silnik będzie pracował.

Nie dalej jak miesiac temu mialem to samo ze swoja stara Bella. Podobnie jak koledzy, stawiam 99% na przeplywke.

dobralem sie do swiec i 2 swiece zalane ;) szarpie w czasie jazdy ale tylko na malych obrotach ( zmulanie a potem nagle przyspieszenie). Przy starcie strasznie "trzepalo" autem...tylko w te zimne dni... myslalem juz ze nie umiem jezdzic ;) Przeplywka ok ;) ale dzieki za rade :)
wczesniej mielame nieszczelnosc przy wtrysku bo debile wymieniajac cos w aucie naruczyli przewody... ale juz na szczescie jest ok;)

Ostatnia edycja:
Na wstępie zaznaczę że wiem iż nie ładnie się chwalic, ale w tej sytuacji ;)
Dzisiaj zdałem prawo jazdy za pierwszym razem! Co najważniejsze zrobiłem to moją 156 :) I to mnie właśnie najbardziej cieszy :D

Trochę dziwny mają ten system.
Wsiadłem w auto po zdaniu testów teoretycznych. Zeby je zdac przeczytałem raz kodeks drogowy. Nikogo to nie obchodzi czy umiem jeździc, czy nie. Dają prawko (L) i można latac. Zrobiłem około 70tyś km. Po tym czasie wykupiłem jedną godzinę i poszedłem na egzamin który zdałem.

Teraz pozostaje czekac do wiosny na 159 albo Brere :D

Na wstępie zaznaczę że wiem iż nie ładnie się chwalic, ale w tej sytuacji ;)
Dzisiaj zdałem prawo jazdy za pierwszym razem! Co najważniejsze zrobiłem to moją 156 :) I to mnie właśnie najbardziej cieszy :D

Trochę dziwny mają ten system.
Wsiadłem w auto po zdaniu testów teoretycznych. Zeby je zdac przeczytałem raz kodeks drogowy. Nikogo to nie obchodzi czy umiem jeździc, czy nie. Dają prawko (L) i można latac. Zrobiłem około 70tyś km. Po tym czasie wykupiłem jedną godzinę i poszedłem na egzamin który zdałem.

Teraz pozostaje czekac do wiosny na 159 albo Brere :D

No No No tylko pozostaje pogratulowac koledze udanego egzaminu ;)
Miejmy tez nadzieje ze na kolejny mini zlocik Rychu sie wybierze ??

Pozdrawiam wszystkich forumowiczow ! .....choc nam forum przycichlo.... ;)

Miejmy tez nadzieje ze na kolejny mini zlocik Rychu sie wybierze ??

Jak najbardziej, tylko coś już wyczytałem w tym temacie że plany są na luty. Kilka dni w tym miesiącu mi odpada, a reszta do przyjęcia!
Mam również nadzieję że zajadę już nową bestią :D
Pozdrawiam Rychu

Edit:
Nie chce mi się sprawdzac teraz listy, ale zastanawiam się ilu z was czeka na kalendarze. Widziałem na pewno że jest Jony

Ps. Nie lubię ich, ale "zawsze chciałem miec taką bestię"
126.jpg

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót