criss2007
Nowy
- Auto
- Jest: Alfa 166 3.0 V6 24V Był: Alfa Gtv 2.0 T.S '96
Zazdrościmy zazdrościmy8c ... pochwale sie, bo mialem okazje ogladac na zywo to cacko.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Zazdrościmy zazdrościmy8c ... pochwale sie, bo mialem okazje ogladac na zywo to cacko.
a po ile chodzą używki 8C?
Chyba trochę dużo nawet jak na 8C. Ja już bym wolał sobie kupić maksymalnie doposażone Maserati GranTurismo S i jeszcze pewnie by zostało trochę hajsu z tych 1250000 zetaPonoć prywatna,pisali o tym w "Cars", 1250000 zeta
Jeśli wierzyć Wikipedii to maksymalnie 45 sztuk z twardym dachem.Ile jest w Polsce 8C? Ja widziałem zdjęcia białego Spidera no i teraz ten czerwony. Czyli 2. ? Kto da więcej?
Ja też gdzieś czytałem na jakimś forum, że to ktoś z Inowrocławia.dziwi mnie że ta Alfa ma rejestracje CB.... bo kupił ją gościu z Inowrocławia -podobno buduje elektrownie wiatrowe które rosną jak grzyby po deszczu ..... i jestem ciekaw gdzie to zdjecie bylo robione bo od czasu kiedy wyjechała z salonu słuch o niej zaginął :/
to miałby CI a nie CB... chyba, ze to jakiś cwaniaczek, zameldowany u mamusi w Bydgoszczy