Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Mrugałem i potem awaryjki po wyprzedzeniu w Sosnowcu na wysokości Makro w stronę K-c około 22 srebrnej 156 SBE..., i nic...
może następnym razem

pozdrawiam kolegę z szarej/srebrnej 147 na tablicach SH spotkanej dziś na wjeźdźie na DTŚ w Rudzie Śląskiej.

P.S.
Późno zauważyłem, ale łapka była.

Pozdro dla Kolegi w czerwonej Alfa Brera KR.....widzianego dziś w Tarnowie na Ul >Krakowskiej.

Pozdrowienia dla kierownika czarnej 156 po lifcie widzianego dziś w Alwernii około godziny 17. Obaj łapki w górę:D

pozdrowienia dla kierownika srebrnej 156 SW 2.0 TS krora trzymała się uparcie mojego zderzaka w stronę mostu grunwaldzkiego, a za mostem ja dzielnie trzymałem się jej manewrując między samochodami ażdo tesco na kapelance :) były awaryjki, puściłem długie. ok godz 14, Kraków.

Pozdrowienia dla kolegi z ciemnej 147 na ramkach klubowych na tablicach SPI, który stał wczoraj w korku w Zabrzu na Wolności w strone średnicówki ok 15:20.

Ja jechałem czarną 147.
Za późno Cie dojrzałem i nie zdążyłem machnąc ani mrugnąć. (Omijałem dziury) :P

pozdro dla nietyxa, bo to chyba On był :p
widzianego dzisiaj koło 15.20 na rybnickiej w g-cach

pozdrowienia dla czarnej/granatowej 156 jadącej w strone huty na igołomskiej dziś po 17

pomachane - odmachane

No to seria pozdrowień ode mnie:) Wszystkie Włoszki widziane dzisiaj w Chrzanowie gdzieś między 16-18, jak któras Wasza to się przyznawać:)
- 156 czarna z dużą lotką, mijaliśmy się na skrzyżowaniu przy wjeździe do centrum Chrzanowa ( za kierownicą dziewczyna)
- 156 rownież czarna zaparkowana pod liceum na ul. Pilsudskiego
- czerwona GTV w skórze zaparkowana pod Biedronka
Pozdro

pozdro dla ciemnej 147 bodaj SPI na katowickiej około 14 :) oczywiście na klubowych ramkach :D

Pzdr

pozdro dla ciemnej 147 bodaj SPI na katowickiej około 14 oczywiście na klubowych ramkach

Może łomen? Jo tyz kiedys widzioł ciemno 147 SPI,ale bez ramek i nie łomen.Za kółkiem jakis buc kalafiorowy-nie pozdrawiom.

Amortyzatory
Powrót