Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Panowie, jak by ktoś z Alfaholików był zainteresowany serwisem klimy to zapraszam do mnie do domku po 18 lub w weekendy Chętnie pomogę. I nie będe zdzierał, pokrycie kosztów.
Wyślij mi na PW dokładne dane auta to sprawdze cene tej chłodnicy. Wymienić Ci tego nie wymienie bo zajmuje się klimami typu Split, MultiSplit, Kanały itp więc inny temat ale mogę załatwić chłodnicę, sprawdzić szczelność, wymienić/uzupełnić czynnik.
W ostateczności chłodnice mógłbym i zmienić ale nie mam na to czasu, za dużo spraw na głowie.
Panowie jak ktoś potrzebuje to zaczyna się po mału sezon na klimę więc informuję iż napełnienie wraz ze sprawdzeniem szczelności dla alaholików w super cenie
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.