M
marcin_lodz
Guest
Siemanko jestem nowy na forum i chcialbys sie dowiedziec jaka jest najlepsza instalacja gazowa do Alfy 145 1.8 1998 TS? i jakie mniej wiecej sa tego koszta.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Mysle ze 2 tysiach bym sie zmiescil....
Za 2000 nie założysz nic sensownego.Same dobre graty to koszt ok 2200 do 2400 a gdzie robocizna?to oplaca sie zakladac sekwencje czy szkoda silnika? moge przeznaczyc wiecej niz 2 tysie na instalacje , ale zeby bylo to oplacalne i zeby nie zepsuc silnika
Szkoda silnika ...
powiedział co wiedziała jak pokrowce na siedzenia ktos bedzie chciał załozyc to mu powiesz ze szkoda sioedzen ja miałem 4 lata lpg i z silnikiem nic sie dnie działo (wiadomo jak kto dba tak ma ) i tyle
sekwencja tylko i wyłącznie
Wiesz co, może zerknij sobie w moje posty, oceń moją wiedzę i podejście do LPG a potem pomyśl o co mogło mi chodzić ;] LPG jak najbardziej ale nie za budżet jaki założył sobie twórca wątku ....
czyli żadna sekwencja za 2 tys nie jest nic warta? np lovato smart?