Spot Gorzów Wlkp.

bobryt

ʇɧɹqoq
Auto
OPC
Wszystkich chętnych spotami i zlotami w Gorzowie Wlkp. zapraszam na stronkę

www.gorzow.alfaholicy.org

dodajcie ją sobie do ulubionych i odwiedzajcie co jakiś czas.

NAJBLIŻSZY SPOT W NIEDZIELE 23 SIERPNIA!!
szczegóły na stronie powyżej.

nie dawno byłem w Gorzowei, i parkowałem obok zielonej 156 z tylnymi lampami lexusa i czerwonej 145 to była ulica popławskiego:D
pozdrawiam serdecznie ;)

Witam
parkowales miedzy naszymi alfami ( zrobil sie z tego prawie mini spot ).
pozdrawiam serdecznie.

ooo proszę tego sie nie spodziewałem że zobacze takie zdj :)
Serdecznie pozdrawiam :)

Hmmm mam jeszcze takie zdjecia Twojej alfy

pozdrawiam i zapraszamy powtórnie do Gorzowa

no chlopaki mobilizacja moze jakis spocik bo chcemy odwiedzic naszego kolege jacka

No wlasnie !!!!!
Jest propozycja aby spotkac sie w Gorzowie w najbliższą niedziele tj. 10.10 2010.Odwiedza nas koledzy z Piły.
Gdy pogoda dopisze mozna spotkac sie na swiezym powietrzu tak kolo godz. 11-12 , moze parking przed Tesco na Mysliborskiej ?? , pozniej na jakas kawe do Askany lub gdzies indziej.
czekam na propozycje i odzew od gorzowskich alfacholikow

Ostatnia edycja:
można w jakimś bardziej wystawnym miejscu się spotkać jak bulwar nad wartą :) ale jak uważasz jacek. jak napiszecie gdzie i o której to zrobie mały spam attack i poinformuje wszystkich z GW z forum:)

OK
dobry pomysl z tym bulwarem , jestem za ............... aby tylko pogoda dopisala .
Czyli ustalamy... bulwar nad warta o godz. 11 , w razie brzydkiej pogody hmmm pozostaje tylko parking Askana, na kawe mozemy pojsc przeciez tez na bulwarze .

Askana poziom B. tam chyba najmniej aut jest z reguły ;)

Myśle ze na bulwarze posiedzimy z pół godziny- godzine i sie przeniesiemy na askane by się ogrzać, bo pewnie będzie pizgać na tesco ;)
jutro zrobię stosowne info ;)

nawiasem zrobiłem liste osób z gorzowa na forum i wyszło koło 50 ludzi (aktywnych przynajmniej od maja tego roku)

Dodatkowo: Prawdopodobnie jutro będą w sprzedaży Ramki i Smycze klubowe. Jak zamówicie możecie je odebrać na spocie.

Hmm , to ciekawe gdzie jest te 50 osób , oki
bedziemy dzialac w zaleznosci od pogody

Witam

Hmmm, kusząca propozycja, jeśli więcej info co, gdzie i o której to bardzo chętnie przyjadę.:D Mam nadzieję, że Team Piła nie zawiedzie i wystawimy stosowną ilość Alf.:)

Serdecznie zapraszamy
O szczegoly wyjazdu pytaj sie Tomka , jak bedziecie jechac z Pily , po drodze zajedziecie do mnie ( poprostu musicie kolo mnie przejezdzac) i razem pojedziemy na bulwar.
Wystarczy ze bedziecie u mnie tak o 10.45.
Tomasz na do mnie numer telefonu.

Ostatnia edycja:
I tego się właśnie obawiałem, a nie można by się tak pół godzinki spóźnić? :(
Wiecie, Kubica i te sprawy, jedzie o 8.00 rano, a 150km/h nie pojadę przecież :)
Tomek też pewnie chciałby obejrzeć. Dogadajcie ciut późniejszą godz. chyba że poczekacie na Team Piła to nie ma sprawy.

I tego się właśnie obawiałem, a nie można by się tak pół godzinki spóźnić? :(
Wiecie, Kubica i te sprawy, jedzie o 8.00 rano, a 150km/h nie pojadę przecież :)
Tomek też pewnie chciałby obejrzeć. Dogadajcie ciut późniejszą godz. chyba że poczekacie na Team Piła to nie ma sprawy.
Jak się Kubica skończy to i tak pognamy 150 znając Tomasza.:D

ok o 8 kubica do 10 o 10,30 wyjazd z piły to ok 11.30 w gorzowie ? najpozniej o 12 slavol zdarzysz sie wyrobic

He he he , to juz widze ta jazde z Pily do Gorzowa hmmm , uwazajcie na misiakow

spoko spoko musze zaczac czytac widomosci bo nawet nie wiedzialem ze pisales jacku

Amortyzatory
Powrót