Spot Kraków i okolice :)

7 zł dopłaty. Dwa "patykiem pisane" mniej... Ech, czego się nie robi dla alfaholików:D

witam oo to super sie sklada :P bo moj kumpel nie dal mi zadnej odpowiedzi. z gory przepraszam Peter ze nie powiedzialem ci wczoraj ale myslalem ze sie odezwie a ty lipa.

Co do spotkaniu w jednym miejscu to super sprawa tylko ze mna moze byc problem bo nie wiem o ktorej skoncze robote :( napewno to bedzie przed 12 a przy dobrym wietrze wezme wolne ;)

pozdrawiam i do zobaczenia :)

Co do spotkaniu w jednym miejscu to super sprawa tylko ze mna moze byc problem bo nie wiem o ktorej skoncze robote

w paru postach wcześniej podałem nr więc jak coś to dzwoń, poprowadzę Cię ;)

edit:
Jako że pogoda póki co niezbyt nam dopisuje i niewiadomo jak będzie jutro, to jeśli będzie lało to spotykamy się na pierwszym piętrze parkingu wielopoziomowego (parking przed tym placem co się zawsze spotykamy na spotach w krakowie). Jeśli natomiast będzie ok to widzimy się na zewnątrz. Jeszcze raz podaje nr telefonu, jakby ktoś coś nie wiedział lub się zgubił - 514 654 602.

Ostatnia edycja:
Dziekuje za numer PeteR dzis o 16:00 bede wiedzial czy dostane wolne :) jak cos to moze z kolegami i koleżankami z Tych sie zabiore jak by sie dalo gdzies spotac :P

Pozdrawiam Alfoholikow :)

oki dostalem wolne :) tak wiec chcial bym wiedziec czy ktos bedzie smigal przez chrzanow na jutrzejszy spot.

Pozdrawiam

Alfa wylądowała u mechanika.Więc nie wiem czy będę.Może uda mi się zorganizować coś zastępczego.

a o której sie postykamy? ustalone już?

No Robaczku wpadaj wpadaj :D fajnie będzie :)

Powinienem podjechać pokibicować Adam$owi:D co by nie był ostatni ;) :mamba::elefant::elefant::elefant::party: :shablon_03:

,wszystko zależy od pogody bo jeszcze ustawiony jestem z Marcinem no i tobie lecę ciężkie PLN'y na to 8C :D :rolleyes: :P c

Pzdr

tak o 13 jest spotkanie

---------- Post dodany o godzinie 22:04 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 21:58 ----------

Tu sa wszystkie dane co i jak

Gokarty zostają przeniesione o godzine później, tzn mamy rezerwacje od 14-16. Spowodowane jest to tym, że kobieta dzwoniła do mnie i powiedziała, że jako że nie mamy pewnych tych dwóch godzin, a ona ma pewną grupę na 13, to nas przeniesie na 14, mamy rezerwację na 2h i jak tylko będzie wiadome czy bierzemy godzine czy dwie to mam jej dać znać. Mam nadzieję, że taka zmiana nikomu planów nie komplikuje. Spotykamy się o 13.00 pod CH Krokus, ul. Bora - Komorowskiego 37.

Dobra, jutro o 11:00 pod grafitti w Tychach wyruszamy. Nie miałem odzewu od Quattro i nie wiem, czy będzie jechał ktoś jeszcze.

Co prawda mało czasu, ale jak coś to podaję mój nr kom i kto chce to niech się podłącza.

11:00 wyjazd z Tychów przez Jaworzno lub Bieruń do Chrzanowa i spotkanie z czerwoną 166 \6/ koło 11:30/45 najlepiej koło Carrefour'a Express koło ronda na ul. Śląskiej (koło straży) i potem lecimy na A4i zapłacimy za jedne bramki, albo pojedziemy przez Zabierzów etc. bardziej darmową drogą.

Jak coś to mój nr kom: 510 108 435 lub 604 426 224 - oba mam przy sobie ;)
Dajcie znać sms'em jak się chcecie przyłączyć. Quattro, Slavik i Dchedogi też dajcie znać, czy Wam pasuje taki plan, wszystko można ustalić jeszcze, w końcu młoda godzina... :P

Ja będę od rana w trasie, o 8 jadę do Mysłowic po kierunki i lewe lusterko, które mi jakiś palant urwał na osiedlu i się teraz trzyma na opaskach plastikowych... Ale na 11:00 będę pod Grafitii w Tychach!

Pozdrowionka,
GrzesiuŻar

Ja będę od rana w trasie, o 8 jadę do Mysłowic po kierunki i lewe lusterko, które mi jakiś palant urwał na osiedlu i się teraz trzyma na opaskach plastikowych... Ale na 11:00 będę pod Grafitii w Tychach!

Pozdrowionka,
GrzesiuŻar

i chce ci się tak krążyć ?
podjechałbyś do mysł. po 10 i potem prosto do krk

robal - zadzwonię jutro do ciebie

No chce nie chce... Ale chcę to zrobić przed wyjazdem, żeby mieć lewe lusterko jadąc do Krk.. A do Mysłowic daleko nie mam :) I jadę o 9, mylnęła mi się cyferka na liczydle :)

ja to moze wyjde o 12:55 :D ale szerokości dla was :)

Witam Dziekuje za wspanialy spot z adrenalina :P hahah jak zwykle wszystko super :) oprocz jednego co chyba wszyscy wiemy :P Ale juz jest wszystko ok :) czesci kupione ;P to do zobaczenia w Bielsku :)

Witam Dziekuje za wspanialy spot z adrenalina :P hahah jak zwykle wszystko super :) oprocz jednego co chyba wszyscy wiemy :P Ale juz jest wszystko ok :) czesci kupione ;P to do zobaczenia w Bielsku :)
Na pewno zapamiętasz ten spot na długo. A jak wszystko dobrze pójdzie to w Bielski się pojawię:D

jak zwykle wszystko super oprocz jednego co chyba wszyscy wiemy
Ale żeś urwał:/ :P nie wyszalałeś sie na torze czy co?Jak chcesz to pisz do bociana,on juz przerabioł ten temat(wjechali mu do dupy),wiec wie co i jak(poszło z OC sprawcy ale zarobił na tym)

PiterR wciepuj wyniki.

co się stało? jakiś opis dla zmydlających się wcześniej?

BTW, dzięki za super spędzony czas.

Piotrek

Amortyzatory
Powrót