bimsky
Nowy
A jaki jest plan?no to kto dziś się pojawi ? :>
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
A jaki jest plan?no to kto dziś się pojawi ? :>
nikogo nie będzieno to kto dziś się pojawi ? :>
mówiłem że nie będzie niczegoi policja rozgoniła towarzystwo
nawet ja się zjawiłamhehe
a Larry dostał zaproszenie i sie nie pojawił... oooo nie![]()
Stwierdziłem, że mi się 'nie chce'. A kto był? Przyjadę, gdy ktoś będzie chciał porównac swój samochód z moim, oczywiście w granicach rozsądku.dla Larry'ego było za zimnonie było aż tak źle
bimski czemu Cie nie było ? na balkonie postanowiłeś zostać ?
![]()
Ty to masz wymaganiaStwierdziłem, że mi się 'nie chce'. A kto był? Przyjadę, gdy ktoś będzie chciał porównac swój samochód z moim, oczywiście w granicach rozsądku.
Stwierdziłem, że mi się 'nie chce'. A kto był? Przyjadę, gdy ktoś będzie chciał porównac swój samochód z moim, oczywiście w granicach rozsądku.I to też tylko do pewnego momentu...
Oglądac fajne fury to ja mogę na youtube.a to chcesz tam przyjechać tylko po to, żeby się dowartościować ? ja to tam jeżdżę na spoty czy na Bora żeby spotkać się z ludźmi, pogadać, poogladać fajne fury czy moto..jak tak bardzo chcesz sie z kimś sprawdzić to przyjedź i poszukaj sobie na parkingu albo na zakopiance kogoś kto się ścignie, pewnie ktoś by się znalazł...
Oglądac fajne fury to ja mogę na youtube. Fajnie, dla urozmaicenia jakiegoś, jest się ustawic na światłach z furą o podobnych parametrach.
Krótko mówiąc - nasze spojrzenie na 'alfaholizm' nieco się różni, ale najprawdopodobniej nie jest to niczyja wina.
Dziękuję, dobranoc
z tym to się akurat zgodzę i bez zbędnego rozwijania tematu może po prostu na tym zakończmy. niech sobie każdy przyjeżdża w środy,czwartki...czy jak mu tam pasuje...Jesteśmy w jednym klubie nie po to by sie sprzeczać tylko robić cos fajnego !!
"Fajnie, dla urozmaicenia jakiegoś, jest się ustawic na światłach z furą o podobnych parametrach" wiec nie zależy mu raczej cały czas na sprawdzaniu się i jedynym jego celem nie jest ustawianie się. Nawet jakby tak to co w tym złego ?
Generalnie czwartkowe spotkania sa bardziej towarzyskie i nic dla mnie nie maja wspólnego z alfami poza tym ze kilka osób nimi przyjeżdża Dlatego bimski nie wiem po co dopatrujesz sie braków "alfaholizmu" gdzieś gdzie go być nie powinno. Tu raczej chodzi o streetracing, spotkanie znajomych z innych klubów, pogadanie z nimi, pospuszczanie sie nad furami dłubanymi na 300 HP, popatrzenie co kolesie na moto wyprawiają.
Jesteśmy w jednym klubie nie po to by sie sprzeczać
tylko robić cos fajnego !!