Zlot alfaholikow w UK...

A

Arik

Guest
Postanowilem zalozyc nowy temat :) kiedys ktos juz pisal zeby zalozyc temat osobno odnosnie zlotu, od nie dawna mam dopiero net (przeprowadzka) wiec troche to trwalo,

Na wstepnie zapytam ile by bylo chetnych na jakis zlocik ? jakie terminy Wam pasuja ? jakies propozycje ?

Ja juz sie pisze :)

Pisze sie rowniez :) ktos w londynie smiga AR ????

myslalem juz ze nikt nie odpisze ;)

Witam kolege, widze ze jestes z Nowego Sacza, czesto tam bywam, raz ze obok starego sacza mieszka rodzinka a dwa ze przez ponad rok mieszkalem w szczawnicy:)

Jak narazie to jest nas dwoch, mam nadzieje ze jeszcze sie ktos znajdzie

Przeciez pisalem, ze jutro sie spotykamy w Virginia Water (rejon Windsoru), na parkingu przy A30 a B389. Spotkanie o godz. 12.

Przeciez pisalem, ze jutro sie spotykamy w Virginia Water (rejon Windsoru), na parkingu przy A30 a B389. Spotkanie o godz. 12.

najlepiej tutaj pisac na temat zlotow, ja wczesniej cos wyczytalem w innym temacie, ale bylo to inne miejsce itp, a na biezaco nie jestem,

ps fajne foty,

chetnie bym wpadl ale niestety mam do was daleko

lacky i jak tam u ciebie luz na polskich blachach ,ja tez smigam juz dlugo na polskich ale jade teraz do Polski zostawic 166 i zabiore 155 zeby losu nie kusic ,jak tam u was z dvla

lacky i jak tam u ciebie luz na polskich blachach ,ja tez smigam juz dlugo na polskich ale jade teraz do Polski zostawic 166 i zabiore 155 zeby losu nie kusic ,jak tam u was z dvla
ja smigam juz dwa lata na polskich blachach i jest spoko.Policja czasem jezdzila za mna i nic zadnego zatrzymania.Miesiac temu zatrzymali mnie i szukali dragow w samochodzie :) nieweim dlaczego mowia ze samochod dobrze wyglada :)zadnych dokumnetow nie sprawdzali nawet nie zauwazyli ze polskie blachy :) tak ze w Londynie luz z polskimi blachami ,moze to jest zalezne od dzielnicy :)

ja smigam juz 2.5 roku 166 i nie mialem problemow zadnych kontroli ogolnie z policja luz ,ale u mnie w pracy jest duzy parking i tam raz na 3 miesiace od tego roku wpada oficer dvla i sprawdza tax road za szyba i widzial moj samochod i zrobil mi juz dwie foty tak wiec raczej sie zwine i wpadne 155 na jakis czas pozdr

ja smigam juz dwa lata na polskich blachach i jest spoko.Policja czasem jezdzila za mna i nic zadnego zatrzymania.Miesiac temu zatrzymali mnie i szukali dragow w samochodzie :) nieweim dlaczego mowia ze samochod dobrze wyglada :)zadnych dokumnetow nie sprawdzali nawet nie zauwazyli ze polskie blachy :) tak ze w Londynie luz z polskimi blachami ,moze to jest zalezne od dzielnicy :)

I na sądeckich blachach tam jeżdzisz ?

A powiedz mi kolego jak wygląda sprawa z ubezpieczeniem ? Musisz zjeżdzać do Polski aby ubezpieczyć samochód czy tam w Anglii masz jakoś ubezpieczone ?

A powiedz mi kolego jak wygląda sprawa z ubezpieczeniem ? Musisz zjeżdzać do Polski aby ubezpieczyć samochód czy tam w Anglii masz jakoś ubezpieczone ?

mam polskie ubezpieczenie .teraz mi sie wlasnie skonczylo 8 grudnia wiec ubezpieczylem w polsce i fax mi wyslali z polski kopie a orginal odbiore na miejscu bo akurat sie wybieram na swieta .W polsce kosztuje mnie to duzo mniej jakies 380zl Oc + AC 1000zl :) .WUK ubezpieczenie ma chore stawki tak jak i Road Tax kto to wogule wymyslil ???? jakis chory Angol chyba

mam polskie ubezpieczenie .teraz mi sie wlasnie skonczylo 8 grudnia wiec ubezpieczylem w polsce i fax mi wyslali z polski kopie a orginal odbiore na miejscu bo akurat sie wybieram na swieta .W polsce kosztuje mnie to duzo mniej jakies 380zl Oc + AC 1000zl :) .WUK ubezpieczenie ma chore stawki tak jak i Road Tax kto to wogule wymyslil ???? jakis chory Angol chyba

Aha tak to wygląda :) Ok dzięki za wytłumaczenie :)

Pozdrawiam i szczęśliwego powrotu do Sącza :)

jesli planujecie zrobic jakis zlocik w przyszlymroku to tez sie chetnie pisze.
ja mam anglika i mam nadzieje ze polskie paly nie beda robic mi problemow.
jade na swieta 22 oby sniegu nie bylo za duzo
pozdro

o to sie nie martw po polskie paly nie zatrzymuja aut na brytyjskich tablicach ,bo niby po jakiemu beda rozmawiac

wlasnie wrocilem po swietach moja AR do Uk droga z polskii masakra , najgorzej bylo przez niemcy -zima zaskoczyla drogowcow tym razem w Niemczech :))

Hej wszystkim!
Nie bywam tu za często, częściej jestem na KARP'iu ale tu jest temat mi bliski.
Dobrze, że trafiłem na tą stronkę, chętnie spotkałbym się z innymi użytkownikami Alf i jestem jak najbardziej ZA zorganizowaniem jakiegoś spota jak się trochę ociepli na terenie UK, tylko gdzieś tak w połowie kraju co by wszyscy mieli w miarę podobną drogę ;)
Póki co pozdrawiam wszystkich Alfisti-emigrantów.cisiel

Amortyzatory
Powrót