[GTV] GTV 2.0 projekt.

kivi89

Nowy
Auto
159 1.9 8v
Po ciężkich przeżyciach z poprzednim projektem gtv o których nie chce rozmawiać ( może kiedyś ) xD przyszedł czas na moją 11 już alfę ... Auto kupione spontanicznie ale jest super baza do projektu. Nie jest ulepem, kompletna piękna nie zmęczona gtv.

Oczywiście nie była by projektem gdyby nie miała wad.
Tak na szybko
Servo hamulcowe
Świece
Pompa wspomagania do sprawdzenia.
I delikatnie przetarcie na błotniku.

Plus drobna kosmetyka wnętrza.

Biorąc pod uwagę fakt że mam kompletnego dawce. Projekt zapowiada się na przyjemny.

Bella jest w ciekawej wersji z szyberdachem o którym marzyłem. Poniżej foto na szybko , niebawem relacja z pierwszych napraw.IMG_20230802_194803.jpg

gratki! Gdzie ją trafileś?
z ciekawości - szyberdach dużo miejsca na głowę zabiera?

Kurder fajna, podobają mi się na tej feldze takie stockowe GTVki, mają jakąś taką czystość w bryle

daj więcej zdjęć może bo to jedno to może nie widać zbyt wiele ale za to jest słabej jakości

Trochę marzę o takiej GTV z 2.0 nawet, ostatnio nawet chciałem jechać zabierać podobną czerwoną ale stara by z chaty pogoniła jakbym się pokazał z kolejnym gruzem

Witam kolejną Gtv, do tego blisko mnie! Widziałem ją na ogłoszeniu, nawet myślałem żeby zabrać ją do siebie ;).

Fajnie :) no ale pokaż coś więcej bo nekrologi na wsi są bogatsze :D
Jaki silnik? Jaki dawca? co i jak? :)

Dziś pierwsze serwisy.. auto długo stało tak że trochę zaszło pajęczynami. Dziś wymienione servo hamulcowe , pompka , wstępne mycie i zmiana kół na gta. Zastanawiam się nad tylnym wydechem. Ogólnie wieczorkiem na spokojnie bardziej się rozpisze ;D silnik to standardowe 2.0 ts

Aktualizacja zdjęć na dziś
IMG_20230805_151530~2.jpg

IMG_20230805_151930.jpg

Ostatnia edycja:
Wolałbym tą niebieską :)

Niebieska jest na części jak ktoś coś to pisać :D

Pod maską mieszkały myszy ale czyścimy robimy

IMG_20230802_215744.jpg

IMG_20230806_220349_1.jpg
Było pytanie o szyber. Tak to wygląda :

IMG_20230805_183939_1.jpg

IMG_20230805_183935_1.jpg

jakie serwo wsadziłeś? jaki był problem? i czy pomogło? :)

Serwo poszło seria od dawcy a problem był taki że słychać było syczenie w kabinie i silnik nierówno pracował :)

Amortyzatory
Powrót