Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.

Ja tam się cieszę, że tyle sprawdzał, bo po pierwsze: mogliśmy bez pośpiechu wszystko omówić i sprawdzić, a po drugie: kupujący miał sporo czasu na zastanawianie się i nie kupował auta emocjami na poczekaniu.
[MENTION=8749]Lotek900[/MENTION]
Bez dokładek Maxton.
Bez radia z Androidem.
Bez akcesoryjnych korków aluminiowych (paliwo i olej).
Zegar temperatury oleju był wyjęty, ale oddałem go z samochodem.
Reszta na miejscu (kierownica etc., kamerki [przód, tył, cofania], wydech, dolot, hydrografika, dodatki TI w tym koła 19", Eibach, FMIC, turbo hybryda, duże Brembo, etc.).
+ cały bagażnik gratów i akcesoriów (drugie radio, cały oryginalny dolot z nowym filtrem, oryginalne dywaniki zima, zapasowe nadkole na tył, nowa antena z okablowaniem i trochę innych mniejszych rzeczy).
---
[MENTION=25530]micorl[/MENTION]
Mam nadzieję, że samochód będzie jeździł po naszych drogach jeszcze długie lata. Nie chciałbym, aby było właśnie tak jak piszesz. Znam historię, gdzie "projekt" znajomego skończył dość szybko w rowie i na drzewie w czasie zimowych popisów kolejnego właściciela - trudno było mu przełknąć, że ktoś "od tak o" rozwalił samochód, w który włożył sporo czasu, serca i funduszy.