[GTV Spider] Logo na tylna klape

• Autor wątku Autor wątku kar78
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

kar78

Użytkownik
Auto
Alfa Spider 3.0 V6 Lusso,
Czy są gdzies dostepne tylne blaszki z logo Alfy, swego czasu ktos sprzedawał tutaj blaszki wymienne, kupiłem, ale totalnie wyblakła i chcialbym wymienic. Coś ktoś, jakies info?

Chodzi tobie o znaczek na tylna klape? Na ebayu sporo tego jest

Nie ma większego problemu z zakupem, jak mówiłem, na ebayu znajdziesz sporo.

możesz kupić oryginalną blaszkę (nr części masz na pudełku z pierwszego zdjęcia), będzie trwalsza od podróby, kolory też trochę inne, żeby ładnie leżała trzeba trochę dopasować element na który naklejasz blaszką - najpierw usunąć stare logo a potem zeszlifować lekko po obwodzie żeby nowa blaszka ładnie usiadła
IMGP0800.jpg IMGP0812.jpg IMG_20200811_162645.jpg

Ostatnia edycja:
możesz kupić oryginalną blaszkę (nr części masz na pudełku z pierwszego zdjęcia), będzie trwalsza od podróby, kolory też trochę inne, żeby ładnie leżała trzeba trochę dopasować element na który naklejasz blaszką - najpierw usunąć stare logo a potem zeszlifować lekko po obwodzie żeby nowa blaszka ładnie usiadła
Pokaż załącznik 280008 Pokaż załącznik 280009 Pokaż załącznik 280010

Część w ASO niedostępna, koleja sprawa to te logo ma srednice 75mm, a spider/gvt ph1 maja jak sie nie mylę srednice 70,4mm

Nie. Mają 75mm. Przynajmniej u mnie.
Zdjęcie z pomiaru klapki zamka tylnej klapy.
IMG_20210716_163725002.jpg

Część w ASO niedostępna, koleja sprawa to te logo ma srednice 75mm, a spider/gvt ph1 maja jak sie nie mylę srednice 70,4mm

szukaj na Allegro, ja brałem w tanifiat, średnica jak widać na moim foto pasuje na zdjęciu klapy jest dokładnie blaszka z pudełka z pierwszego zdjęcia

Amortyzatory
Powrót