Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Zna ktoś ten sklep https://hamulcesklep.pl/, mają bardzo dobre ceny. Tylko jak ceny są za bardzo atrakcyjne to zaczynam mieć wątpliwości![]()
Z pakietem sportowym to duże brembo. Bez to małe. Jeśli się nie mylę, to TBi miały tylko zaciski czterotloczkowe. (małe albo duże brembo). W dużych średnica tarczy to 330mm, małe 305mm.
Wysłane z mojego HTC U11 przy użyciu Tapatalka
Miejsce styku nie jest malowane.To może też bym kupił Brembo, też są w dobrej cenie. Ale miejsce styku tarczy z felgą nie jest pomalowane?
W tarczach lakierowanych całościowo to był plus. Tak myślę.
I jeszcze jedno czy do tych Brembo brać też klocki Brembo czy inne?
niekoniecznie. mam brembo max z klockami ds performance . dziala bardzo wysmienicieMiejsce styku nie jest malowane.
U mnie od stycznia leży zestaw Brembo na przednią oś
Najbezpieczniej zamawiać zestaw od jednego producenta, dopiero przy "wyższej" półce opłaca się wybrzydzać.
Piszesz właśnie o wyższej półceniekoniecznie. mam brembo max z klockami ds performance . dziala bardzo wysmienicie![]()
Jeśli wybierasz między tymi trzema to zdecydowanie warto dopłacić, aby nie brać TRW. Chyba że ładujesz nowe klocki na stare tarcze.Szybkie pytanie warto EBC green? Czy lepiej TRW klocki lub ATE? Warto przepłacać?