Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Witam, jeśli ktoś mógłby napisać mi dokładnie co trzeba zamówić do wymiany modułu multi air, jakie procedury trzeba zrobić, oraz co kupić oprócz oczywiście samego modułu.
Z góry dzięki.
Przecież w tym filmiku jest wszystko podane tak jak chłop to tłumaczy krowie na miedzy.No właśnie temat jest mega rozwleczony i ciężko wyciągnąć konkretne wnioski, może ktoś jest po niedawnej wymianie i może mi to opisać zwięźle, co dokładnie muszę posiadać
Jakbyś mógł pokazać dokładnie o jakie uszczelki chodzi, ponieważ znalazłem to co napisałem w poście niżej, a nie chce kupować czegoś czego nie użyje.
Kupowałem 2 za każdym razem było bez uszczelki. Mówimy o tej metalowej?Uszczelka modułu jest w OEM paczce s modułem.