Spot Bielsko-Biała i okolice :)

• Autor wątku Autor wątku Toldi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
moim skromnym zdaniem powinniśmy się spotkać wszyscy pod tym
tesco w bielsku naprawdę łatwo trafić o ile chodzi o to tesco koło castoramy ;p
no i wszyscy razem jechać na miejsce tylko teraz gdzie ? :
zapowiadają ładną pogodę wiec fajnie było by posiedzieć nad jeziorkiem
sezon się kończy wiec to może ostatnia okazja :]
gdyby jednak pogoda nie wypaliła plan awaryjny ta jakaś karczma
nawet fajnie to wygląda na fotkach tylko jak z parkingiem ?...
co do godziny spotkania mogło by być troszkę wcześniej bo to już koniec września
i coraz szybciej robi się ciemno i chłodno .... nie żeby mi to przeszkadzało ale kogoś
może zniechęcić :P

no termin ustalony :D 27 września niedziela :D

---------- Post dodany o godzinie 17:11 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 17:09 ----------

spoko, godzina do dogrania :D to w takim razie propozycja taka: nastawiamy się na jeziorko, ja wezmę grilla, a jedzonko każy we właśnym zakresie może (albo kupi się w tesco) a jak nie będzie ładnej pogody to fru do jakiej karczmy czy cosik :D

mowa oczywiście o tesco koło castoramy przy ul. Warszawskiej :D

a jak was rozpoznamy? hyhy :P

jesteśmy zarażeni Virusem Alfa nie trudno poznać :P
objawy:
zwieszenie i ślinienie na widok samochodów marki Alfa Romeo
nieznikający uśmiech podczas jazdy swoim autem ;p

:) aha, będziemy wypatrywać, hehe, ale jak się ktoś spóźni i zobaczy taka kolekcje w jednym miejscu to może mieć ciepło z tym ślinieniem się ;)

No to szykuje się całkiem fajny zlocik:) nie mogłem być w żywcu więc teraz się zjawię:)
Jezu... Doczekać się nie mogę!! Taka kolumna alfiątek jadąca ulicami
Bielska= Bezcenne :D

tylko jak ostatnio jechałem przez Bielsko to wyglądało jak tor do biegu przez płotki :)

No niestety... cudowne Bielsko wiecznie rozkopane...;/ a dziur.. szkoda gadać... A Alfy gustują w drodze gładkiej jak stół :D

będzie dobrze, już się pomału przyzwyczajam, że prędkość przelotowa na krakowskich drogach to 50km/h max. Jest tylko kilka odcinków na moich trasach gdzie mogę się rozpędzić :)

Na szczęscie idzie jeszcze trochę poszaleć 190 w granicach rozsądku:D (żartuje) jak jedzie się na Sosnowiec. A swoją drogą Kraków mnie wzywa od dłuższego czasu.

PS. Toldi jeden grill to może być mało:P na Tylu głodnych Alfaholików no... chyba że masz duuuży:)

daj znać jak będziesz na krakowskich wybojach :)

No czekamy, z niecierpliwością, mam nadzieję, że nie wypadnie coś dziwnego :)

proszę mnie wstępnie dopisać do listy plus osoba towarzysząca. Puotek może tak razem śmigniemy z Rybnika chyba że jeszcze ktoś sie wybiera od nas...?

No to jak już będzie bliżej wyjazdu, to ustalimy jakieś miejsce w Rybniku z którego wyruszymy razem.

Wstępnie proponuję może parking koło Makro?

A swoją drogą można by zrobić jakiś minispot w Rybniku, jest nas kilku

witam, no chłopaki ja też sie pisze z Rybca + osoba tow., dobry pomysł żeby śmigać razem do Bielska:)

Amortyzatory
Powrót