[Giulia] Veloce Monza Red

kolejna świetnie wyposażona i piekną Giulia, gratulacje. cieszy mnie Twoja opinia na temat Android Auto i braku navi - sam tak swoją skonfigurowałem, choc pewne obawy były.
Dzięki. Po prawie 3k przejechanych mogę potwierdzić, że jestem mega zadowolony z konfiguracji.
Aktualnie jednak mam zastępcze BMW 3, bo Julia jest w serwisie (drobiazgi).. Ma jeden plus, coraz bardziej tęsknisz za AR.

Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka

[MENTION=73450]uTvo0[/MENTION] - jak się spisują Pirelli P Zero na run flat do 19" koniczynek? Bo rozważam taką właśnie konfigurację (btw też mam Monza Red :D ).

[MENTION=73450]uTvo0[/MENTION] - jak się spisują Pirelli P Zero na run flat do 19" koniczynek? Bo rozważam taką właśnie konfigurację (btw też mam Monza Red :D ).
Bardzo dobrze. Drugi sezon aktualnie, jestem zadowolony.
Trudno mi z czymś porównać letnim, ale do zimowych to duża większa przyjemność z jazdy.

to tak może ode mnie bo w temacie 19" Pirelli PZero RF. Są ciche, przyczepność potrafią zgubić łatwiej niż moje zimówki (szczególnie jak jest ciut zimniej, nierozgrzane, lub mokro). Jak narazie OK ogólnie, choć szału nie ma (tylko z czym tu porównywać z GY Eagle F1 Assy3 które miałem w chipowanej 159 TBi i były rewelacyjne czy Michelinami PS4 z Giulietty? Obie jednak bez RF i 18"). Niestety jest twardo, piszę niestety bo mniej z tego korzystam (dobre drogi żadkość) a w codziennym jeżdżeniu po mieście jednak przeszkadza (studzienki, dziury, pęknięcia asfaltu, roboty drogowe itp itd). Myślę że następne opony jednak będą bez RF a może i o 10mm szersze.
PS. mam mieszany setup - tył szeroki

Cześć, mam nadzieję że tez kiedyś przesiąde się z Gulietty do Guli :) Fajna konfiguracja. No i jak przeczytałem słowa że Gulia ma trakcję, a Gulietta nie, to od razu przypominam sobie mocny start ze świateł.

Ostatnio widziałem taką w identycznym kolorze w Lublinie na targach, ale niestety.. ktoś chyba traktuje ją jako wóz z pkt. A do B bo była mega brudna i nie wyglądała ładnie. Ten kolor musi być nawoskowany :)

Cześć, mam nadzieję że tez kiedyś przesiąde się z Gulietty do Guli :) Fajna konfiguracja. No i jak przeczytałem słowa że Gulia ma trakcję, a Gulietta nie, to od razu przypominam sobie mocny start ze świateł.

Ostatnio widziałem taką w identycznym kolorze w Lublinie na targach, ale niestety.. ktoś chyba traktuje ją jako wóz z pkt. A do B bo była mega brudna i nie wyglądała ładnie. Ten kolor musi być nawoskowany :)
Potwierdzam że kolor jest trudny do utrzymania w czystości.. Staram się, ale nie takie łatwe.

Cześć,
to moja, czasami się pobrudzi :( ale nawoskowana już jest :), kolor jest wg mnie piękny szczególnie refleksy w słońcu.
Mam natomiast pytanie o trwałość lakieru bo wg mnie jest okropnie miękki i masakrycznie się rysuje. Czy u Ciebie też tak masz że próg porysowany przy wsiadaniu od nogawki?
mały.jpg

Cześć,
to moja, czasami się pobrudzi :( ale nawoskowana już jest :), kolor jest wg mnie piękny szczególnie refleksy w słońcu.
Mam natomiast pytanie o trwałość lakieru bo wg mnie jest okropnie miękki i masakrycznie się rysuje. Czy u Ciebie też tak masz że próg porysowany przy wsiadaniu od nogawki?
Pokaż załącznik 258142
Cześć. Mam porysowaną troszkę ale od jakiejś ofiary losu na parkingu.
A tak to nie zauważyłem by lakier nie był trwały.

Moja wczoraj przeszła przegląd na 30k km. Zero uwag.

zapytam czy ktorys z Was byl na Slowacji pare dni temu? Smignela mi z przeciwka wlasnie w tym kolorze na pl blachach

zapytam czy ktorys z Was byl na Slowacji pare dni temu? Smignela mi z przeciwka wlasnie w tym kolorze na pl blachach
W Czechach i Austrii to tak, bo byłem na F1 GP Austrii. Na Słowacji nie.

Umieściłem ogłoszenie o sprzedaży tego mojego auta.. :)

Powodzenia z sprzedaży!
Konfiguracja bliska mojemu ideałowi, ale niestety z zamianą 159 na Gulię muszę się jeszcze trochę wstrzymać.

Amortyzatory
Powrót