[Giulietta] Giulietta QV Raidera

Raider

Nowy
Auto
.
Po sprzedaży mojej 159 z dystansem podchodziłem do zakupu Giulietty, lecz po zakupie QV szybko zmieniłem zdanie :)
Samochód daje mega frajdę z jazdy - nie chce się wysiadać! :)
A oto mój nowy nabytek

Załączniki

• Giulietta.jpg
    Giulietta.jpg
    109.9 KB · Wyświetleń: 0
Ostatnia edycja:
Gratuluję!!! Zdowolony będzie na pewno i jeszcze ten kolor. Piękna ??????

Wygląda dobrze. Gratki.

Gratualcje! :)

Jak to jest z tym QV w Julce? Oficjalnie najwyżej jest Veloce i QV to nieoficjalne wyposażone na maksa Veloce? Czy jest to jakaś wersja specjalna o której nie piszą na swojej stronie?

Kolor jest obłędny.
Gratulacje

Po sprzedaży mojej 159 z dystansem podchodziłem do zakupu Giulietty, lecz po zakupie QV szybko zmieniłem zdanie :)
Samochód daje mega frajdę z jazdy - nie chce się wysiadać! :)
A oto mój nowy nabytek

Po przesiadce z ociężałej 159 na Julke QV pewnie banan od ucha do ucha przy każdym wciśnięci gazu :D Nie wiem jaki silnik miałeś w 159 ale ja po przesiadce z równie ociężałej 200 konnej "modelki plus size" jaką była Brera na hothatcha byłem w szoku bo frajda bez porównania ;)

Jak to jest z tym QV w Julce? Oficjalnie najwyżej jest Veloce i QV to nieoficjalne wyposażone na maksa Veloce? Czy jest to jakaś wersja specjalna o której nie piszą na swojej stronie?

To nie jest tak, ze znów odgrzali julke lekkim liftem i QV zastąpili wersją Veloce?

Veloce zastąpiło QV w ofercie AR

Nooo Raider przyszalałeś ;) świetna jest, szczerze zazdroszczę ;) mam nadzieje, że kiedyś mnie przewieziesz tym cudem :)

Dziękuje wszystkim za gratki to pozwala usprawiedliwić poniekąd zatracenie głowy w zakupie.

Po przesiadce z ociężałej 159 na Julke QV pewnie banan od ucha do ucha przy każdym wciśnięci gazu Nie wiem jaki silnik miałeś w 159
Fakt banan jest nawet jak tylko na nią spoglądasz :man_in_love:
A przesiadka była ze 1,9 120 chip na 160, więc tym bardziej odczuwalna:)

Nooo Raider przyszalałeś świetna jest, szczerze zazdroszczę mam nadzieje, że kiedyś mnie przewieziesz tym cudem
Fakt jest faktem czyli nie da się ukryć, że zwariowałem:)
Na poważnie.... potrzebowałem odmiany po mojej drugiej 159 na coś innego...
Mam nadzieje że będziemy się widzieć na Włoskiej Wiośnie, to ogarniemy przejażdżki:)

Przesiadka ze 159 do Giulietty - mówili puknij się w głowę! ;) Ale widzę, że nie tylko ja zwariowałem ;)
Gratulacje zakupu, Julka obłędna! Niech służy ;)

Gratulacje Rider, widzę, że nie ma antidotum na wirus AR ;)
Czekam na więcej fotek w tym na nowym zestawie kół :D
Pozdrawiam.
- Rafał

Nowy felunek już wpadł jakiś czas temu polakierowane tradycyjnie w oryginalnym kolorze 604/Z z dodatkiem 5% xyrallica wyglądają mega :)
IMG_20180606_145444.jpg

Była też przymiarka do zmiany felg na zimę, ale zostanę jednak przy turbinach muszę je tylko odświeżyć.
IMG_20180623_195238.jpg

Dalsze plany to zmiana Dyfuzora

Zmiana nazewnictwa w pozycjonowaniu. Kiedys Giulietta Veloce byla Giulietta QV chyba do 2015 roku. Pozniej oznaczenie QV zostalo zarezerwowane dla Giulii i Stelvio o mocach ponad 500 KM a Giuliette oznaczyli jako Veloce.

[MENTION=31362]Raider[/MENTION] - gratutuluje, swietne auto :) , lakier to Competizione ?

Ostatnia edycja:
Cześć, świetna Alfa. Daj trochę zdjęć wnętrza i dachu :) .

p.s co chcesz robić z dyfuzorem ?

Koledzy kolejny raz dzięki za gratki mojego zakupu.
Tak lakier to Rosso Competizione idealnie się komponuje z tym modelem.
Co do dyfuzora wpadł jedyny słuszny jaki powinien być :) ( w końcu dorwałem)
A jeśli chodzi o fotki środka i dachu to postaram się coś ogarnąć przy najbliższej okazji prawde mówiąc wygląda jak nówka wcześniej nie pisałem małej historii:
Samochód jest z 2012r a wyjechał z polskiego salonu pod koniec stycznia 2013r.
Przebieg z którym zakupiłem na początku roku to 54tys obecnie niespełna 57tys
Przy takim przebiegu jedyne defekty to jakieś minimalne prawie niezauważalne parkingówki, a używanie tylnej kanapy zostało chyba rozdziewiczone przeze mnie:D
Jedyna rzecz której mi brakuje to fotele z Veloce.

IMG_20180804_120440.jpg

Koledzy kolejny raz dzięki za gratki mojego zakupu.
Tak lakier to Rosso Competizione idealnie się komponuje z tym modelem.
Co do dyfuzora wpadł jedyny słuszny jaki powinien być :) ( w końcu dorwałem)
A jeśli chodzi o fotki środka i dachu to postaram się coś ogarnąć przy najbliższej okazji prawde mówiąc wygląda jak nówka wcześniej nie pisałem małej historii:
Samochód jest z 2012r a wyjechał z polskiego salonu pod koniec stycznia 2013r.
Przebieg z którym zakupiłem na początku roku to 54tys obecnie niespełna 57tys
Przy takim przebiegu jedyne defekty to jakieś minimalne prawie niezauważalne parkingówki, a używanie tylnej kanapy zostało chyba rozdziewiczone przeze mnie:D
Jedyna rzecz której mi brakuje to fotele z Veloce.

Pokaż załącznik 249150

No cóż, zamienił stryjek..... ;)
Choć do 147 szczególnie q2 nic nie mam, bo to fajne autko :)

No cóż patrząc z boku faktycznie to tylko wariat może zamienić Julke QV na 147 :D. Jednak stwierdziłem że po 159 to jedynie Giulia, którą kiedyś w przyszłości chciałbym zakupić. A na dzień dzisiejszy potrzebuje przyzwoite wozidełko z hakiem, bo zakładanie go do QV to troche profanacja.

Amortyzatory
Powrót