Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Po sprzedaży mojej 159 z dystansem podchodziłem do zakupu Giulietty, lecz po zakupie QV szybko zmieniłem zdanie
Samochód daje mega frajdę z jazdy - nie chce się wysiadać!
A oto mój nowy nabytek
Gratualcje!
Jak to jest z tym QV w Julce? Oficjalnie najwyżej jest Veloce i QV to nieoficjalne wyposażone na maksa Veloce? Czy jest to jakaś wersja specjalna o której nie piszą na swojej stronie?
Fakt banan jest nawet jak tylko na nią spoglądasz :man_in_love:Po przesiadce z ociężałej 159 na Julke QV pewnie banan od ucha do ucha przy każdym wciśnięci gazu Nie wiem jaki silnik miałeś w 159
Fakt jest faktem czyli nie da się ukryć, że zwariowałemNooo Raider przyszalałeś świetna jest, szczerze zazdroszczę mam nadzieje, że kiedyś mnie przewieziesz tym cudem
Gratualcje!
Jak to jest z tym QV w Julce? Oficjalnie najwyżej jest Veloce i QV to nieoficjalne wyposażone na maksa Veloce? Czy jest to jakaś wersja specjalna o której nie piszą na swojej stronie?