• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[Giulietta] test ncap 2017

Co to wnosi do dyskusji? Absolutny off-top.

Niezależna jest zależna jak mało któe medium w Polsce, dorównać może w obiektywizmowi przekazu tylko TVP. Typowo progpaganda wzorowana na Korei Północnej.

O przepraszam! Ty sobie możesz pisać o jakichś puszkach, to ja mogę o preclach.
Poza tym pierwsze słyszę, że nagrodę Nobla przyznają w Korei Północnej.

Wystarczy zerknąć kto jest właścicielem.

Polski kapitał. I tu cię boli.

To się nadaje do wątku "Planowany zakup używanej Giulietty".

Wilanów? Miasteczko?
To tłumaczy ich niski poziom umysłowy.
Tylko dlaczego mamy potem być kojarzeni z takimi ludźmi?

A ty co dorzucasz?
wybiórczą, tefałen, wupe, eremefemem i onet?

że co proszę? żałosne... dorzuć jeszcze wsieci, dorzeczy, gazetapolska i co tam jeszcze pod nadzorem Nowogrodzkiej jest wydawane...

Jak przeczytałem wypowiedź odnośnie polskiego kapitału, stwierdziłem, że szkoda prądu i się wycofałem, żeby nie robic off-topic. Jeśli w akcjonariacie wydawcy jakiegolowiek medium są osoby powiązane z daną partią to nie jest to obiektywne medium i tyle.
Zresztą wystarczy obejrzeć jeden "odcinek" wiadomości, żeby zrozumieć w jakim miejscu ten kraj się znalazł :)
Reakcja kolegi odnośnie "polskości" jest dokładnie na poziomie tych wszystkich osób którzy spotukają się 10 każdego miesiąca. Więc skończmy już off-top.

Sam zacząłeś temat, potem nie umiesz/nie chcesz odpowiedzieć na proste pytanie.
Wiem, że nie odpowiesz, bo to byłoby przyznaniem się do porażki.
Więc lepiej udawać, że nie ma tematu, "zakończmy dyskusję" i takie tam. Typowe dla was.

Kanpek- to piszcie sobie na priv

Amortyzatory
Powrót