[GT] Staszka 3.2 Rosso-banano

Up z zamontowanym dolotem. Tak, zbiorniczek wyrównawczy już czeka na wymianę. ale wcześniej porządki pod maska z filtrem lgp..
P61203-154740.jpg

Zbiorniczek może uda się uratować. Jak płukałem układ u siebie, to tak wysoko jak był płyn z dodatkiem tak mam czysty zbiorniczek :P Może wystarczy kupić dodatek i przegotować?

Zbiorniczek może uda się uratować. Jak płukałem układ u siebie, to tak wysoko jak był płyn z dodatkiem tak mam czysty zbiorniczek :P Może wystarczy kupić dodatek i przegotować?

Zbiorniczek mam już nowy zakupiony, a jak się uda tego odczyścić to pójdzie na bazar.

Łooo jaki bogaty ten królik. Weź go podeślij do mnie co? :D

Razem z q2 wpadnie też nowe sprzęgło. Niespodziewanie szybko na obecnym Valeo widać oznaki "kończenia" ~30kkm..

30 tysięcy? O.o Przy jednej robocie, to wskazane, zwłaszcza jak już się kończy.

Q2 i nowe sprzęgło założone, a tak wyglądało poprzednie:
P70427-205719.jpg

Dyfer w pełni sprawny wiec jakby ktoś potrzebował to PW:)

Załączniki

• P70428-181334.jpg
    P70428-181334.jpg
    62.4 KB · Wyświetleń: 0
Q2 i nowe sprzęgło założone, a tak wyglądało poprzednie

Moje jak się dyfer wysypał wyglądało gorzej, okładziny miałem prawie równo z nitami, Twoje jeszcze trochę by polatało. Ale grzech nie zmieniać przy takiej robocie.
Gratuluje Q2, docenisz na mokrym, zimą sprawowało się jeszcze lepiej (przejeździłem na letnich) żadnych problemów w "płaskiej wlkp" nie miałem ;) , ciągną dwa koła.
Niech się sprawuje.

Potwierdzam słowa Sławka, na mokrym piękna sprawa. :D
Sprzęgło jeszcze nie tragiczne, jeszcze raz tyle by przelatało.

Potwierdzam słowa Sławka, na mokrym piękna sprawa. :D
Sprzęgło jeszcze nie tragiczne, jeszcze raz tyle by przelatało.

Albo to placebo, albo czuję różnicę, gt jakby "szybciej" skręca. Co do sprzęgła, pojeździć by mogło, ale przy jednej robocie, to już koszt połowy sprzęgła się zwrócił. Poza tym poprzednie późno łapało, co było nieco irytujące.

To Q2 klei :D
Jaki był powód że przy 30k km sprzęgło tak wyglądało?

W zasadzie to nie mam pojęcia, katowana nie była, na tor tez nie miałem okazji się nią wybrać.

Wysłane z mojego m1 note przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót