rossonero
Nowy
- Auto
- Była 156 FL '05 1.9 JTD 8v Jest 159 '07 2.4 JTDm
Witam.
W sierpniu 2016 r. stałem się na razie szczęśliwym posiadaczem nowej Alfy. Po 156FL i trzymiesięcznej torturze w Skodzie Felicji udało się kupić "9". Przyjechała do mnie z Sosnowca.
Rok produkcji 2007 (w PL od 2012)
Silnik 2.4 jtdm
Przebieg przy zakupie 218k obecnie 227k
Kolor Nero Carbonio
Wyposażenie:
-Navi
-Czujniki parkowania z tyłu
-Hill Holder
-Nagłośnienie Bose
-Skóra
-Fotochromatyczne lusterko
-Klimatyzowany schowek
-Czujnik deszczu
-Czujnik zmierzchu
-Tempomat
-4 x elektryczne szyby
-2 strefowa klimatyzacja
i pewnie coś jeszcze by się znalazło ale w sumie to standard.
Na start od razu wymiana rozrządu + pasek od alternatora. Alfa zalana Motulem xclean 8100
Po zakupie prezentowała się tak:

Gdzieś po nowym roku doszły grafitowe felgi TI

W międzyczasie doszły dystanse 20mm na przód i 18mm na tył (na razie nie obniżona więc wszystko się mieści) 4 ograniczniki drzwi i dwie opony Nexen N'Fera SU1 235/35/R19 (są dużo węższe niż yokohamy w tym samym rozmiarze i zrobił się ładny delikatny naciąg)

Obecnie prezentuje się tak:

Wczoraj dotarła do mnie taka oto paczka

W najbliższych planach na pewno założenie Eibachów, pomalowania zacisków w jakiś kolor, przyciemnienie szyb i regeneracja scudetto.
W dalszych myślę nad jakimś radiem które ma aux bo mam już serdecznie dość korzystania ze zmieniarki.
Gdyby ktoś miał ochotę to tu macie link do mojego konta na instagramie gdzie co jakiś czas wrzucam jakieś zdjęcia "9"
Pozdrawiam.
W sierpniu 2016 r. stałem się na razie szczęśliwym posiadaczem nowej Alfy. Po 156FL i trzymiesięcznej torturze w Skodzie Felicji udało się kupić "9". Przyjechała do mnie z Sosnowca.
Rok produkcji 2007 (w PL od 2012)
Silnik 2.4 jtdm
Przebieg przy zakupie 218k obecnie 227k
Kolor Nero Carbonio
Wyposażenie:
-Navi
-Czujniki parkowania z tyłu
-Hill Holder
-Nagłośnienie Bose
-Skóra
-Fotochromatyczne lusterko
-Klimatyzowany schowek
-Czujnik deszczu
-Czujnik zmierzchu
-Tempomat
-4 x elektryczne szyby
-2 strefowa klimatyzacja
i pewnie coś jeszcze by się znalazło ale w sumie to standard.
Na start od razu wymiana rozrządu + pasek od alternatora. Alfa zalana Motulem xclean 8100
Po zakupie prezentowała się tak:

Gdzieś po nowym roku doszły grafitowe felgi TI

W międzyczasie doszły dystanse 20mm na przód i 18mm na tył (na razie nie obniżona więc wszystko się mieści) 4 ograniczniki drzwi i dwie opony Nexen N'Fera SU1 235/35/R19 (są dużo węższe niż yokohamy w tym samym rozmiarze i zrobił się ładny delikatny naciąg)

Obecnie prezentuje się tak:

Wczoraj dotarła do mnie taka oto paczka

W najbliższych planach na pewno założenie Eibachów, pomalowania zacisków w jakiś kolor, przyciemnienie szyb i regeneracja scudetto.
W dalszych myślę nad jakimś radiem które ma aux bo mam już serdecznie dość korzystania ze zmieniarki.
Gdyby ktoś miał ochotę to tu macie link do mojego konta na instagramie gdzie co jakiś czas wrzucam jakieś zdjęcia "9"
Pozdrawiam.
Ostatnia edycja: